Beste eiwitshake

Laatste update: 21.05.24

 

Eiwitshakes test van 2024

 

Vroeger werd het vooral door professionele sporters enorm vaak gebruikt, vandaag de dag merken we dat ook steeds meer non sporters er gebruik van maken. De eiwitshakes winnen dagelijks aan populariteit en worden momenteel in bepaalde gevallen ook aangeboden indien je enkele kilootjes wilt afvallen. Toch is het belangrijk om je dagelijkse beweging in combinatie met een gezond voedingspatroon alvast niet de verwaarlozen. Uit onderzoek is gebleken dat je met de Ekopura Organic Whey Protein alvast kiest voor één van de belangrijkste eiwitshakes. De neutrale smaak van dit product is voor heel wat kopers dan ook een bijzonder groot pluspunt. Met de Modifast Protein Shake mag je zeker zijn van een meer dan degelijk alternatief, te verkrijgen in tal van verschillende soorten smaken.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Eiwitshake Reviews – Top 5

 

 

Je ziet het wel vaker. Mensen die proberen te vermageren in combinatie met gezond sporten, gaan vaak ook nog eens speciale shakes uitproberen. Het is een goed idee om meteen de beste eiwitshake aan te kopen ook al is deze misschien iets duurder. We laten jou daarom kennismaken met 5 topproducten die we geselecteerd hebben op basis van de gebruikerservaring en het advies van klanten. En wie weet zit er wel een eiwitshake aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Ekopura Organic Whey Protein

 

Deze eiwitshake van Ekopura zul je niet meteen tussen de goedkope producten hoeven te zoeken maar biedt toch heel wat kwaliteit en voordelen aan. Bovendien heeft het een neutrale smaak wat echt een pluspunt is in vergelijking met sommige andere shakes.

Dit product bevat ongeveer 80% eiwit. Je kunt het gebruiken om je spieren te laten herstellen na een intensieve training bijvoorbeeld. Maar het is ook handig om de spieropbouw te stimuleren en je spieren te onderhouden. Kortom met dit product kun jij je spieren alle nodige bouwstoffen geven die het nodig heeft.

Ondanks de neutrale smaak, blijkt uit één enkele review dat de gebruiker het toch niet zo lekker vindt smaken. De meeste kopers zijn echter helemaal overtuigd van de voordelen van deze eiwitshake en hadden enkel maar een grotere verpakking gewenst.

Het is niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken tussen de verschillende mogelijkheden op het gebied van eiwitshakes. Ekopura is alvast een bekend, zoniet het beste merk indien je op zoek moet naar eiwitshakes. Laten we alvast de populairste kenmerken eens even op een rijtje plaatsen.

 

Voordelen: 

Smaak: je hoeft je geen zorgen te maken om de smaak, die heel neutraal is en dus makkelijk om op te drinken.

Eiwitgehalte: het is een degelijke eiwitshake met een eiwitgehalte van maar liefst 80%

Handig in gebruik: deze unieke eiwitshake zorgt er niet alleen voor dat spieren kunnen herstellen maar helpt ook bij de opbouw ervan. Verder worden spieren ook zoveel mogelijk onderhouden dankzij deze shake.

 

Nadelen:

Slechte smaak: ondanks het feit dat het product over een vrij neutrale smaak zou beschikken, is slechts één klant van mening dat de shake bijzonder slecht smaakt.

Prijskaartje: jammer genoeg is het niet meteen de eiwitshake met de laagste prijs.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Modifast Protein Shake

 

Ben je op zoek naar goedkope eiwitshakes die toch voldoende voordelen bieden dan loont het zeker en vast de moeite om dit product van Modifast eens te bekijken. In vergelijking met het vorige product zou je dit echt een koopje kunnen noemen.

De verpakking heeft een inhoud van 540 gram en je kunt zelf je smaak kiezen. Zo heb je de mogelijkheid tussen koffie, vanille, aardbei of chocolade. De shake is rijk aan eiwitten en bevat slechts het minimale aantal koolhydraten. Daardoor is het ideaal om te nemen bij je ontbijt of gewoon vlak na het sporten.

De reacties leren ons dat de overgrote meerderheid van de kopers helemaal overtuigd is van de positieve elementen die deze shake met zich meebrengt. Voor heel wat gebruikers voldoet dit product dan ook helemaal aan hun verwachtingen.

Ook Modifast behoort alvast tot de gewaardeerde merken op het gebied van eiwitshakes. Het loont dan ook echt de moeite om de kenmerkende eigenschappen ervan eens even te bekijken. Bovendien zou het zomaar eens het product met de laagste prijs kunnen zijn. Ideaal voor mensen met een beperkter budget of indien je liever niet zoveel geld uitgeeft.

 

Voordelen: 

Verpakking: je zult merken dat de eiwitshake in een duurzame en degelijke verpakking wordt geleverd met een maximale inhoud van maar liefst 540 gram.

Smaak: dit product kun je bekomen in tal van verschillende smaken. Denk maar aan koffie, aardbei, vanille of chocolade.

Bestanddelen: uiteraard is het grootste gedeelte van de shake opgebouwd uit eiwitten. Slechts een beperkte hoeveelheid bestaat uit koolhydraten.

 

Nadelen:

Teveel schuim: slechts een kleine minderheid van de kopers is van mening dat de shake na het schudden toch wel extreem veel schuim bevat.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Modifast Drinkmaaltijd 9 stuks

 

Net zoals het vorige product is ook deze eiwitshake afkomstig van het bekende merk Modifast. In tegenstelling tot de voorgaande shake zul je voor dit product toch net iets meer budget hoeven te voorzien. Maar het komt dan ook in een grotere verpakking.

Ook hier kun je kiezen uit 4 verschillende smaken waaronder aardbei en chocolade. De eiwitshake bevat slechts 167 kcal en is daardoor ideaal als je probeert om af te vallen. Bovendien bevat het alle nodige vezels en eiwitten om je lichaam en je spieren gezond te houden en te stimuleren. Toch wordt aangeraden om het product niet langer dan 3 weken te gebruiken.

We merken dat de meningen hier eerder verdeeld zijn en dat hoeft ook helemaal geen probleem te zijn. Op die manier wordt er namelijk ruimte gecreëerd die tot verbetering zou kunnen leiden. Laat je dus zeker niet afleiden door de enkele negatieve reviews want misschien is dit wel de eiwitshake waar jij al zo lang naar op zoek bent.

Net zoals de eiwitshake die we hiervoor besproken hebben, zul je merken dat ook dit product jou wordt aanbevolen door Modifast. Deze eiwitshake van Modifast is een echte aanbeveling indien je graag enkele centimeters en kilootjes lichter wilt worden. Uiteraard moet je dit product wel steeds combineren met een evenwichtige en gezonde voeding.

 

Voordelen: 

Smaak: je hoeft je geen zorgen te maken over de smaak van het product aangezien je de keuze hebt uit maar liefst 4 smaken.

Calorieën: het totale aantal calorieën is bijzonder laag en bedraagt ongeveer 167 kcal.

Bestanddelen: het product bevat niet zoveel calorieën maar is toch voorzien van alle vezels, mineralen en eiwitten die het lichaam nodig heeft.

 

Nadelen:

Niet langer dan 3 weken: echter wordt wel degelijk aangeraden om deze bepaalde eiwitshake niet te lang te gebruiken. Ongeveer 3 weken is echt wel het maximum.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Nutry Dynamics Dieet Pro

 

Wanneer je probeert om enkele kilo’s af te vallen dan kan deze eiwitshake van Nutri Dynamics misschien wel ideaal zijn voor jou. De shake komt in een verpakking van 500 gram en smaakt naar aardbei.

De shake bevat slechts 79 kcal en is dus voor het grootste deel niet alleen vetvrij en suikervrij maar ook nog eens vrij van koolhydraten. Daardoor kan het je lichaam helpen bij tijdens het vermageren. De eiwitten zorgen dan weer voor de aanmaak van spieren en het behoud van de spiermassa.

Enkele klanten vinden dat de eiwitshake helemaal niet lekker smaakt en bijzonder weinig energie geeft. Voor andere gebruikers biedt het dan weer wel voldoende energie en voldoet het volledig aan de verwachtingen. Haast je dus naar de winkel en test het zeker zelf ook eens uit.

Door te kiezen voor de eiwitshake van Nutri Dynamics kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor duurzaamheid. De eiwitshake wordt jou geleverd in een stevige en duurzame verpakking die een maximale inhoud van maar liefst 500 gram telt. Bovendien wordt het product gekenmerkt door een lekkere aardbeiensmaak.

 

Voordelen: 

Inhoud: je zult merken dat de verpakking bijzonder stevig en duurzaam is en een totale inhoud aanbiedt van maar liefst 500 gram.

Calorieën: indien je graag wat centimers of kilo’s kwijt wilt dan is ook deze eiwitshake een echte aanbeveling. Zo bevat het product amper 79 kcal. Daarnaast blijkt het product ook nog eens helemaal koolhydraten vrij te zijn, vetvrij en zelfs suikervrij.

Smaak: ben je dol op alles wat naar aardbeien smaakt? Dan zul je vast en zeker deze unieke eiwitshake ook bijzonder lekker vinden.

 

Nadelen:

Weinig energie: volgens een beperkt aantal kopers zou het product voor bijzonder weinig energie zorgen en dat is uiteraard best wel jammer.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Vedax Easyline Eiwitslank Maaltijdshake

 

Indien je liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan een degelijke eiwitshake dan kun je dit product van Easyline zeker en vast eens bekijken. De verpakking heeft een inhoud van 450 gram en kun je aan een zeer voordelig tarief bekomen.

De vanille smaak helpt om de eiwitshake helemaal leeg te drinken. Toch is het belangrijk dat je de shake altijd neemt in combinatie met een stevig en gezond ontbijt en een gezonde levenswijze met voldoende beweging. De shake helpt het je een verzadigd gevoel te creëren waardoor het afvallen als vanzelf gaat.

Slechts één enkele koper vindt het product toch best prijzig in verhouding met de hoeveelheid die je ervoor krijgt. Andere kopers vinden de eiwitshake van goede kwaliteit en nog eens heel handig in gebruik. Voor hen voldoet het product aan hun verwachtingen.

Tot slot is er ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke eiwitshake van Easyline. Om te weten te komen of dit product al dan niet aan je verwachtingen zou kunnen voldoen, loont het de moeite om de kenmerkende eigenschappen ervan eens grondig onder de loep te nemen. Wij helpen jou hier graag bij.

 

Voordelen: 

Prijskaartje: je zult werkelijk meteen versteld staan van het mooie en betaalbare prijskaartje van dit product.

Formaat: de eiwitshake wordt geleverd in een bijzonder stevige verpakking en telt een maximale inhoud van maar liefst 450 gram.

Smaak: deze eiwitshake wordt gekenmerkt door een bijzonder aanwezige vanille smaak en maakt het iets eenvoudiger om het product op te drinken.

 

Nadelen:

Te duur: ondanks het betaalbare en aanvaardbare prijskaartje is er toch één gebruiker die van mening is dat de prijs nog steeds iets te duur is

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Eiwitshakes koopgids

 

Wanneer je van plan bent om een beetje te vermageren door gezonder te eten en iets meer te bewegen dan kun je dit eventueel aanvullen met een degelijke eiwitshake. Houd er wel rekening mee dat een eiwitshake geen vervanger is van een gezonde maaltijd maar eerder een aanvulling. Bij de zoektocht naar de voor jou beste eiwitshakes zou je kunnen letten op het gebruiksgemak, de hoeveelheid, de smaak, de kenmerken en het eventuele budget. Wanneer je de verschillende producten gaat vergelijken is het ook een goede aanbeveling om zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele promoties.

Wat is een eiwitshake en het gebruiksgemak

Alvorens je beslist om op zoek te gaan naar een degelijke eiwitshake dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat je perfect weet waarover we het hebben. Een eiwitshake is absoluut geen maaltijdvervanger. Het is meer een soort van aanvulling op je dagelijkse portie gezonde voeding en beweging. Wanneer jij dus bijvoorbeeld van plan bent om te vermageren dan kun je dit zeker en vast bereiken door een combinatie van gezonde voeding, sport en af en toe een heerlijke eiwitshake.

Ook wanneer je gewoon meer spiermassa wilt kweken en je conditie verder wilt trainen dan kan een eiwitshake ook hier een goede aanvulling zijn. Toch is het niet altijd gemakkelijk om te beslissen welke eiwitshake je nu precies hoeft aan te kopen. Er zijn zodanig veel aanbiedingen op de markt dat het niet altijd eenvoudig is om te weten of het nu om een gezonde eiwitshake gaat of niet. Ga daarom zeker niet overhaast te werk en probeer zoveel mogelijk producten te vergelijken met elkaar.

 

Het aantal eiwitshakes per dag

Wanneer je van plan bent om een eiwitshake aan te kopen dan is het ook een goede aanbeveling om even stil te staan bij de hoeveelheid. Het is nu niet de bedoeling dat je de hele dag door eiwitshakes gaat drinken. Het aantal eiwitshakes dat je hoeft in te nemen is eigenlijk vooral afhankelijk van het doel waarmee je deze inneemt. Zo moet je bijvoorbeeld in eerste instantie rekening houden met de opname van het aantal calorieën.

De hoeveelheid calorieën die je opneemt is dan weer afhankelijk van je leeftijd maar ook van je trainingsschema en je werkschema. Wanneer je bijvoorbeeld wenst af te vallen dan kun je gerust 1 tot 2 eiwitshakes per dag nemen. Houd er wel rekening mee dat dit steeds moet gebeuren in combinatie met een gezonde en evenwichtige voeding en voldoende beweging. Daarnaast heb je ook mensen die vooral spiermassa willen kweken en bijna dagelijks naar de sportschool gaan. In dat geval is het verantwoord om iets meer eiwitshakes in te nemen.

 

Het nut, de smaak en eventuele kenmerken

Ondertussen is het wel al min of meer duidelijk waarvoor een eiwitshake dient. Het is zeker geen maaltijd vervanger maar eerder een goede en gezonde aanvulling. Die je steeds dient te combineren met een gezonde leefstijl. Dit wil dus zeggen gezonde voeding in combinatie met voldoende beweging. Een eiwitshake bevat namelijk bepaalde stoffen die een aanvulling kunnen zijn op de voeding en de beweging die je dagelijks doet.

Daarnaast zul je merken dat er heel wat verschillende smaken mogelijk zijn. De meeste eiwitshakes smaken eigenlijk bijzonder neutraal. Je hoeft er dus echt geen schrik voor te hebben dat je het misschien niet zult kunnen binnenhouden want het smaakt niet zo goed door. Je kunt natuurlijk ook opteren voor eiwitshakes met een bepaalde smaak. Zo heb je er onder andere met chocoladesmaak, vanillesmaak of koffiesmaak. Kies ook altijd voor een voordeelverpakking zodat je wat geld kunt uitsparen.

Welk budget hoef je te voorzien

Het zal je niet verwonderen dat eiwitshakes niet meteen één van de goedkoopste producten zijn in de supermarkt. Toch beslis je helemaal zelf welk bedrag je bereidt bent om er aan uit te geven. Je zult zeker heel wat goedkope eiwitshakes tegenkomen net zoals er ook heel wat duurdere exemplaren op de markt te vinden zijn. Het prijskaartje wordt in vele omstandigheden bepaald door meerdere factoren. Zo kan de hoeveelheid een belangrijke rol spelen net zoals ook de merknaam en de voedingsstoffen waaruit de eiwitshake bestaat.

We raden jou daarom ook aan om niet meteen de eerste de beste eiwitshake aan te kopen. Probeer eerst even de verschillende producten te bekijken en met elkaar te vergelijken. Zo kun je opmerken waarom bepaalde eiwitshakes duurder zijn dan andere. Bedenk voor jezelf waarvoor je de eiwitshake wilt gebruiken. Wil je vermageren of wil je meer spiermassa kweken. Het is ook altijd handig om de verschillende online beoordelingen bij een product even door te nemen. Daarin komen vaak heel wat bruikbare tips aan bod. En wie weet kun je op die manier wel een eiwitshake aanbieding vinden die helemaal aan jouw verwachtingspatroon beantwoordt.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES