Beste elektronisch dartbord

Laatste update: 07.10.22

 

Elektronische dartborden test van 2022

 

Niet alleen kinderen kunnen genieten van een spannend en leuk spel zo nu en dan, ook volwassenen kunnen hier baat bij hebben. Zo zijn er heel veel personen die kunnen genieten van een spannend potje dart spelen. Een elektronisch dartbord kan dan ook een leuk en geslaagd geschenk zijn. Weet je echter niet meteen welk elektronisch dartbord het beste is? Dan kun je alvast onze koopgids hierover raadplegen of gewoon verder scrollen naar onze top 3. Daarin bespreken we de 3 best beoordeelde elektronische dartborden. Zo is het bijvoorbeeld een uitstekende keuze om te kiezen voor het Echowell LC-100 elektronische dartbord. Dit spel biedt ruimte aan maar liefst 8 personen. Met het ABC Darts Score 301 elektronische dartbord mag je zeker zijn van een evenwaardig alternatief. Je kunt dit spel met een maximaal aantal van maar liefst 8 personen spelen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Elektronisch dartbord Reviews – Top 5

 

 

Met een elektronisch dartbord kun je genieten van een gezellig spelletje darts en je hoeft zelf de punten niet op te tellen. Je kunt kiezen uit verschillende spellen en sommige borden zijn voorzien van een spraakeffect. De volgende vijf topproducten zijn zorgvuldig door ons gekozen uit een groot aanbod aan dartborden. Je hoeft er enkel zelf nog het beste dartbord uit te kiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Echowell LC-100

 

Dit dartbord is geschikt voor 8 personen en beschikt over een spraakeffect. Het elektronische dartbord wordt geleverd met 6 pijlen en verschillende reserve softtips. Je kunt kiezen tussen 20 spellen met een totaal van 153 variaties. Het toestel kun je van stroom voorzien via een adapter of via 3 AA batterijen.

De kopers beleven eindeloos speelplezier aan dit dartbord en zijn tevreden over de goede kwaliteit van het product. Het dartbord is ook geschikt voor jonge kinderen want de pijltjes blijven goed hangen maar je kunt ze ook makkelijk terug verwijderen. De score wordt elektronisch bijgehouden zodat je zelf geen berekeningen moet maken.

De gebruikers geven ook enkele minpunten aan namelijk dat de onderdelen te klein zijn en dat de softtips van de pijltjes vlug kapot gaan.

Met dit elektronisch dartbord kun je urenlang speelplezier hebben. Bovendien biedt het ruimte aan maar liefst 8 personen. Indien je interesse mocht hebben in dit elektronische dartbord dan lijkt het alvast een goede aanbeveling om de voor- en nadelen hieronder even rustig te bekijken.

 

Voordelen

Toebehoren: bij de levering van het bord dan krijg je er meteen 6 pijlen en enkele reserve softtips bij.

Spellen: je hebt de mogelijkheid om een keuze te maken tussen maar liefst 20 verschillende spellen wat leidt tot 153 variaties.

Voeding: het is een krachtig product dat je makkelijk en probleemloos van stroom kunt voorzien door middel van een handige adapter of een stel degelijke 3 AA batterijen.

 

Nadelen

Kleine onderdelen: het dartbord bevat jammer genoeg heel wat kleine onderdelen die makkelijk te verliezen zijn en bovendien ook gevaarlijk zijn met kleine kindjes in de buurt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. ABC Darts Score 301

 

Het ABC elektronische dartbord is geschikt voor maximaal 8 spelers en beschikt over een LCD display waarop de score wordt weergegeven. Je kunt kiezen uit 26 spellen met een totaal van 523 variaties. Het product beschikt over geluidseffecten die je kunt uitschakelen als je liever in stilte speelt. Het dartbord wordt geleverd met 2 sets pijlen die beschikken over softtips.

De kopers van deze elektronische dartbord aanbieding zijn heel tevreden over de kwaliteit van het product. Het dartbord wordt door de familie van een koper gebruikt om urenlang spelletjes te spelen en ze beleven er veel plezier aan. Dankzij de 4 gaatjes is het makkelijker om dubbels en tripels te gooien.

Je zou natuurlijk ook altijd nog kunnen kiezen voor het elektronische dartbord van het merk ABC Darts. Velen beschouwen we dit merk als veruit het beste merk waardoor we durven vermoeden dat dit elektronische dartbord misschien wel tot de populairste producten uit de lijst behoort.

 

Voordelen

Spellen: er zijn maar liefst 26 spellen beschikbaar die zorgen voor een totaal van 523 variaties.

Handig in gebruik: het spel is makkelijk te bedienen en staat garant voor heel wat uurtjes spelplezier. Verder kun je genieten van een duidelijk leesbaar LCD scherm en unieke geluidseffecten.

 

Nadelen

Niet gebruiksvriendelijk: een kleine minderheid van de klanten is minder tevreden over de geleverde kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het product.

Kleine onderdelen: het bord wordt geleverd met heel wat toebehoren en accessoires. Jammer genoeg zijn de meeste toebehoren bijzonder compact en makkelijk kwijt te spelen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. ABC Darts Cyclone 401

 

De Cyclone 401 kun je sluiten met behulp van de zijwanden zodat je het dartbord kunt beschermen. Bij de aankoop ontvang je twee sets pijltjes die je eenvoudig in de zijwanden van het dartbord kunt bewaren. Het toestel is uitgerust met een LCD scherm om de score weer te geven en het bord is geschikt voor maximaal 8 spelers.

Het product is voorzien van 16 spellen die goed zijn voor een totaal van 125 variaties. Er zijn geluidseffecten aanwezig op het dartbord maar als je dit niet wilt gebruiken dan kun je deze uitschakelen. Het apparaat kun je van stroom voorzien met de meegeleverde adapter of met 3 AA batterijen die je zelf nog moet kopen.

Hoewel dit product nog maar één beoordeling heeft is het advies van de gebruiker volledig positief. We lezen in de review dat de koper veel plezier beleeft aan het dartbord en al veel spelletjes gespeeld heeft met vrienden.

Net zoals het vorige dartbord zul je merken dat ook dit product geleverd wordt door het gewaardeerde merk ABC Darts. Dit elektronische dartbord is voorzien van een helder en duidelijk leesbaar LCD scherm waarop je de puntentelling in de gaten kunt houden. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

 

Voordelen

Bescherming: dit elektronische dartbord is voorzien van een stel degelijke zijwanden die je zonder problemen kunt openen en sluiten. Zo bescherm je het eigenlijke dartbord.

Toebehoren: op het moment van levering dan zul je merken dat je er meteen heel wat pijltjes bij krijgt. Zo kun je gelijk beginnen met spelen.

Display: het dartbord is voorzien van een helder en duidelijk leesbaar LCD display. Op die manier kun je de score meteen raadplegen.

Spellen: het elektronisch dartbord biedt de mogelijkheid om te kiezen uit 16 spellen en maar liefst 125 variaties.

 

Nadelen

Voeding: je kunt het elektronisch dartbord makkelijk en zonder problemen van stroom voorzien met behulp van een adapter of krachtige AA batterijen. Deze moet je echter zelf nog extra gaan bestellen.

Niet leverbaar: de koper is overtuigd van het product en raadt het iedereen meteen aan. Jammer genoeg is het elektronische dartbord tijdelijk niet leverbaar.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Basic

 

Het elektronische dartbord van Basic is het ideale product voor personen met een beperkt budget. Het artikel behoort tot de goedkope elektronische dartborden en beschikt over 18 verschillende spellen met wel 159 variaties.

Je kunt de score makkelijk aflezen van het LCD display en je kunt met wel 8 personen tegelijk spelen. Bij de aankoop ontvang je een set van 6 pijltjes en 6 softtips die je kunt houden als reserve.

Volgens de kopers is het bord geschikt voor kinderen en volwassenen en beleven beide groepen er veel plezier aan. Over de kwaliteit van het product zijn de meningen verdeeld, sommigen vinden het top maar een andere koper vindt het maar matig. Het grootste minpunt is dat de softtips klein zijn en vlug kapot gaan.

Door te kiezen voor het elektronisch dartbord van het merk Basic, kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor een betaalbare prijs. Indien je dus liever niet zoveel geld wenst uit te geven of wanneer je over een beperkt budget beschikt, dan lijkt dit elektronisch bord alvast een goede keuze te zijn.

 

Voordelen

Kostenplaatje: in vergelijking met de andere producten uit deze lijst, zou dit elektronisch dartbord zomaar even over de laagste prijs kunnen beschikken.

Spellen: het elektronisch dartbord is goed voor maar liefst 18 spellen waarbij je kunt genieten van ruim 159 variaties.

Display: het spel is voorzien van een bijzonder helder en duidelijk leesbaar LCD scherm. Op die manier kun je ten allen tijde de score van het bord gaan aflezen. En dat is best wel handig.

 

Nadelen

Matige kwaliteit: een beperkt aantal klanten is niet helemaal overtuigd van de kwaliteit van dit elektronisch dartbord.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. JZ 2000 Professional

 

Dit professionele elektronische dartbord kun je gebruiken voor competities. Door de hoge kwaliteit van het materiaal ligt het product ook in een hogere prijsklasse. Het toestel beschikt over een groot aantal spelmogelijkheden en je kunt de score eenvoudig aflezen van het scherm.

Via de speakers kun je naar de geluidseffecten luisteren die zorgen voor extra speelplezier. Het bord is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar maar wordt geleverd zonder pijltjes, deze hoef je dus zelf nog apart te kopen.

Over deze elektronische dartbord aanbieding is momenteel nog geen beoordeling geschreven. Wegens een gebrek aan reviews is het voor ons niet mogelijk om een advies te geven over dit artikel.

Tenslotte wordt het rijtje afgesloten met de JZ 2000 Professional. Dit elektronisch dartbord is niet alleen ideaal om even sporadisch te gebruiken, maar is ook inzetbaar voor belangrijke dartcompetities. Indien je dus regelmatig aan wedstrijden dart wilt meedoen dan is dit bord de ideale aanbeveling.

 

Voordelen

LCD display: het LCD display maakt het mogelijk om op eender welk moment de score te raadplegen.

Handig in gebruik: het bord is handig om te gebruiken en dan ook ideaal vanaf de leeftijd van zo’n 12 jaar oud. Verder kun je ook gebruik maken van uitstekende geluidseffecten.

 

Nadelen

Prijsklasse: jammer genoeg zul je voor dit elektronisch dartbord toch net iets meer budget hoeven te voorzien.

Geen toebehoren: het is ook belangrijk om te beseffen dat er bij de levering geen pijltjes worden meegeleverd. Dat kan dus als een vervelende meerkost worden beschouwd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Elektronische dartborden koopgids

 

Je zag ze al heel vaak opduiken in cafés maar ze duiken ook steeds vaker op in menig huiskamer. De beste elektronische dartborden bieden dan ook heel wat speelplezier aan voor jong en oud. Je zult heel wat aanbiedingen tegenkomen maar toch is het belangrijk dat je met een aantal factoren zoveel mogelijk probeert rekening te houden. Denk bijvoorbeeld maar aan het gebruiksgemak, de mogelijkheden, de accessoires, het formaat en het budget als je de apparaten gaat vergelijken.

 

 

Gebruiksgemak

 

Het zal je misschien wel verwonderen maar darten behoort zeker en vast tot de populaire sporten. Daarnaast biedt het ook heel wat voordelen. Mensen die vaak darten die kunnen hun hand- en oogcoördinatie stimuleren en aanzienlijk verbeteren. Dartborden zag je vroeger hoofdzakelijk in de cafés ophangen. Tegenwoordig kun je deze apparaten ook meer en meer in de huiskamers tegenkomen. Het staat namelijk garant voor urenlang speelplezier.

Darten is ook helemaal niet moeilijk om te begrijpen, het vergt alleen veel concentratie en heel veel oefening. Bij darten is het de bedoeling dat je probeert om de dartpijl in het midden van het bord te gooien. Dit wordt ook wel de roos genoemd en staat garant voor het meeste aantal punten. Hoe verder je van de roos dus het midden verwijderd bent, hoe minder punten je krijgt. De persoon die op het einde van het spel de meeste punten heeft, is de uiteindelijke winnaar van het spel.

Uiteraard zijn de dartborden doorheen de tijd heel wat geëvolueerd en alleen maar moderner geworden. Zo zullen de meeste personen wel het standaard dartbord kennen. Dit wordt gebruikt in combinatie met dartpijlen die van een hele scherpe punt voorzien zijn. Tegenwoordig zijn er ook heel wat elektronische dartborden op de markt gebracht. Deze zijn vaak iets duurder maar anderzijds ook veiliger doordat ze niet voorzien zijn van die scherpe punt.

 

 

Mogelijkheden en accessoires

 

De zoektocht zal je al vrij snel aantonen dat er heel wat elektronische dartborden op de markt gebracht zijn. Sommige van deze apparaten beschikken over iets meer mogelijkheden dan andere apparaten. Uiteraard is dit allemaal afhankelijk van wat je verwachtingen zijn en het doel dat je voor ogen hebt. Professionele dartspelers zullen namelijk het nieuwste van het nieuwste willen. Zij zullen dus vaker kiezen voor een elektronisch dartbord dat werkelijk van alle snufjes voorzien is. Wanneer het eerder voor thuis sporadisch te gebruiken is, hoef je niet meteen alle opties te hebben.

Zo zijn heel wat moderne elektronische dartborden tegenwoordig uitgerust met een soort van spraakeffect. Op die manier kun je het partijtje darten nog net iets leuker en specialer maken. De punten kunnen bijvoorbeeld afgeroepen worden, of er kan een signaal gegeven worden bij een goede worp. Het lijkt misschien heel onbelangrijk maar het is een aanbeveling om te kijken of er ook pijltjes in de prijs inbegrepen zijn. Dit is namelijk niet altijd het geval. Bij sommige elektronische dartborden hoef je de pijltjes er achteraf nog bij te kopen.

Hetzelfde probleem geldt vaak met de batterijen. Sommige elektronische dartborden worden geleverd met een bijpassend adapter omdat je het aan de stroom moet hangen. Andere elektronische dartborden beschikken over batterijen. Deze worden jammer genoeg niet altijd in de prijs inbegrepen dus het is een goed idee om daar goed op te letten. De meeste dartborden worden tegenwoordig ook geleverd in een mooie tas. Op die manier kun je het bord na gebruik steeds mooi en veilig opbergen.

Formaat en budget

 

Het zal niet verwonderen dat wanneer er zoveel verschillende elektronische dartborden zijn, er ook een onderscheid kan gemaakt worden op vlak van het formaat. De grotere elektronische dartborden beschikken vaak over iets meer mogelijkheden en kunnen met meerdere spelers tegelijk gebruikt worden. Denk hierbij maar aan de vele mogelijkheden als je als professionele dartspeler naar een toernooi gaat. In dat geval moet je op alles voorbereid zijn.

Er zijn ook dartborden die beschikken over 2 zijpanelen. Met deze zijpanelen kun jij het dartbord na gebruik helemaal afdekken en beschermen. Bovendien bieden de zijpanelen ook heel wat ruimte om je dartpijltjes in op te bergen. Het zal niet verwonderen dat het formaat ook een belangrijke rol zal spelen in de uiteindelijke prijsbepaling van het product. Net zoals ook de mogelijkheden dit zullen doen.

Sommige dartborden zijn geschikt voor 6 spelers terwijl anderen tot wel 12 spelers toelaten. Bepaalde elektronische dartborden bevatten slechts 20 spelletjes en 100 variaties terwijl andere toestellen over het dubbele beschikken. Uiteraard zullen deze dan niet meer tot de goedkope elektronische dartborden behoren. Het is helemaal niet uitgesloten dat je vroeg of laat een elektronische dartbord aanbieding tegenkomt.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES