Beste golftas

Laatste update: 17.06.24

 

Golftassen test van 2024

 

Of je nu een fervente golfspeler bent om binnenkort met de eerste lessen begint, een degelijk golftas is altijd een uitstekende aanbeveling. Het ruime assortiment maakt de keuze niet alleen leuker maar ook vooral veel lastiger. Want wat is nu eigenlijk de beste golftas? Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zijn wij alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde golftassen. Zo blijkt uit onderzoek dat je met de Penn Standbag 6.5” alvast een uitstekende golftas in huis haalt. De rode kleur oogt opvallend maar tegelijk ook heel stoer en robuust. Uiteraard heb je ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor de Spalding Rood/Zwart golftas vervaardigd uit bijzonder duurzaam en degelijk polyester en vervolgens afgewerkt in stoere en robuuste kleuren.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Golftas Reviews – Top 5

 

 

Wanneer je graag en vaak gaat golfen dan is een golftas geen overbodige luxe. Je kunt er namelijk al je golfspullen zoals sticks en schoenen in kwijt. Opdat jij een goede keuze zou kunnen maken uit de verschillende aanbiedingen hebben wij een top 5 samengesteld. En misschien kun je zo wel een leuke golftas aanbieding vinden.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Penn Standbag 6.5″

 

Deze golftas van het merk Penn wordt beschouwd als één van de minder dure golftassen en behoort daarom tot de goedkope golftassen. De tas heeft een rode kleur en is gemaakt uit polyester.

De tas meet 90 cm x 25 cm x 20 cm en weegt ongeveer 2 kg. De inhoud bedraagt 15 l. De tas beschikt bovendien over zes compartimenten waar je jouw handschoenen, golfballen en dergelijke in kwijt kunt. Kortom er is voldoende ruimte voor een complete uitrusting.

De meeste kopers zijn tevreden over de prijs van het product en geven dan ook een positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding. De tas voldoet aan de verwachtingen en is zeer handig in gebruik en dus gebruiksvriendelijk. Toch blijkt één koper iets minder overtuigd over de draagriem van de tas. Die mocht namelijk langer zijn.

Ben je op zoek naar een duurzame en betaalbare golftas? Dan loont het vast en zeker de moeite om dit product van Penn even te bekijken. Penn is bovendien ook één van de bekende merken en misschien voor sommigen ook wel veruit het beste merk. Laten we alvast even op zoek gaan naar de populairste kenmerken.

 

Voordelen

Voordelig: op basis van het prijskaartje zouden we hier wel eens te maken kunnen hebben met de golftas met de laagste prijs.

Materiaal: het is een duurzame golftas die volledig vervaardigd is uit degelijk en makkelijk te onderhouden polyester.

Formaat: de golftas heeft een maximale afmeting van 90 x 25 x 20 cm, wat ongeveer overeenkomt met een maximale inhoud van ruim 15 liter. Voldoende opbergruimte dus!

 

Nadelen

Korte draagriem: volgens één enkele koper zou de draagriem van deze golftas toch wel net iets te kort te zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Spalding Rood/Zwart

 

De spalding golftas is gemaakt uit polyester en het product heeft een rode en zwarte kleur. In vergelijking met het vorige product beschikt deze golftas over een inhoud van 73 liter en een gewicht van 2 kg.

De tas meet 150 cm x 13 cm x 37,5 cm en beschikt over één enkel compartiment. De spalding golftas is voorzien van wielen waardoor je de tas gemakkelijk kunt verplaatsen. Er zijn ook drie handvatten voorzien aan de bovenkant, de zijkant en in het midden van de tas. Daarnaast zijn er aan de binnenkant bevestigde riemen voorzien en een gevoerde schouderriem.

Bij dit product werd momenteel maar één review geplaatst waaruit blijkt dat de koper zeer tevreden is over de kwaliteit en dus een positief advies geeft over de prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is het handig in gebruik en voldoet het ruimschoots aan alle verwachtingen.

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor deze unieke Spalding golftas die, net zoals het vorige product, vervaardigd is uit duurzaam polyester. De tas wordt gekenmerkt door een stoere en robuuste look die bekomen wordt door de kleuren rood en zwart. Hieronder een selectie van de voor- en nadelen.

 

Voordelen

Inhoud en gewicht: het is een vrij grote golftas met een maximale capaciteit van maar liefst 73 liter en een totaal gewicht van amper 2 kilogram. De tas heeft een totale afmeting van 150 x 13 x 37,5 cm.

Comfort: dankzij de transportwieltjes wordt het meteen een pak makkelijker om deze golftas te verplaatsen. Verder beschik je over meerdere stevige handvatten en een stevige schouderriem

 

Nadelen

Prijzig: de koper geeft een duidelijk positief advies. Toch kan de tas voor beginnende golfers misschien net iets te duur zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Callaway Standbag

 

De golftas aanbieding van het merk Callaway meet 30 cm x 23 cm x 90 cm en weegt slechts 3 kg. Hierdoor is de tas geschikt om te verplaatsen en dus zeer handig in gebruik. Het behoort tot één van de duurste tassen maar daarom is het niet de beste golftas.

De golftas is gemaakt uit polyester en bestaat uit verschillende kleuren zoals oranje, rood, wit en titanium. De tas is onderverdeeld in zeven compartimenten waardoor je dus voldoende ruimte hebt om al je golfspullen in op te bergen. Er is ook een regenhoes voorzien die je over de tas kunt trekken waardoor je ook op regenachtige dagen kunt golfen.

Bij dit product is jammer genoeg nog geen enkele beoordeling geplaatst. Dit kan zijn omdat het om een nieuw product gaat of misschien vinden sommige kopers het product te duur. Doordat er nog geen beoordeling gegeven is, kunnen wij jou geen informatie geven.

Kies je voor de Callaway golftas, dan kies je niet alleen voor kwaliteit maar duidelijk ook voor een stoer design. De tas heeft een maximaal formaat van 30 x 23 x 90 cm en heeft een totaal gewicht van ongeveer 3 kg. Het lijkt ons een goed idee om toch even op zoek te gaan naar de mogelijkheden van dit product.

 

Voordelen

Materiaal: net zoals de meeste golftassen zul je merken dat ook dit exemplaar helemaal vervaardigd is uit polyester.

Regenhoes: de golftas wordt geleverd in combinatie met een duurzame regenhoes. Ideaal als je een wedstrijd of training hebt en het begint te regenen.

Opberg mogelijkheden: deze unieke golftas is voorzien van maar liefst 7 verschillende opbergcompartimenten. Voldoende dus, om al je benodigdheden veilig en probleemloos in te bewaren.

 

Nadelen

Prijzig: het is niet meteen één van de goedkope opties en dat kan best wel als een minpunt beschouwd worden door sommige klanten.

Geen review: jammer genoeg is er tot op heden nog helemaal geen online beoordeling bij dit product geplaatst.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

FastFold Travelcover 5.0

 

De FastFold travelcover 5.0 golftas wordt beschouwd als één van de betere golftassen. Het heeft een zwart-zilveren kleur en meet 136 cm x 36 cm x 33 cm. Het product is gemaakt van nylon en is bovendien waterdicht waardoor een golfpartijtje in de regen mogelijk is.

Aan de voorkant van de tas bevinden zich twee extra opbergvakken. Bovendien beschikt de tas over verstevigde hoeken en ritssluitingen die ervoor zorgen dat het extra handig is in gebruik. De FastFold golftas kan bovendien worden opgevouwen waardoor je die veel gemakkelijker kunt opbergen en het dus minder plaats inneemt. Daarnaast beschikt de tas ook over wielen waardoor je het product gemakkelijk kunt gaan verplaatsen.

Net zoals bij het vorige product is ook bij de FastFold golftas nog geen beoordeling geplaatst. Hierdoor kunnen wij jou geen extra informatie hierover geven.

Mag het allemaal een beetje meer zijn? Dan zou je ook nog altijd kunnen kiezen voor deze unieke en degelijke FastFold Travelcover 5.0 optie. Deze golftas heeft een totale afmeting van 136 x 36 x 33 cm en wordt gekenmerkt door een prachtige combinatie van zwarte en zilveren kleuren. Hieronder alvast een overzichtje.

 

Voordelen

Waterdicht: je hoeft je helemaal geen zorgen te maken indien het plotseling begint te regenen aangezien deze unieke golftas helemaal waterdicht is.

Materiaal: in tegenstelling tot sommige andere golftassen die we hiervoor besproken hebben, zul je merken dat dit product uit nylon vervaardigd is.

Ritssluitingen: de tas is uitgerust met diverse ritssluitingen zodat je de golftas makkelijk kunt openen en sluiten.

Transportwieltjes: de transportwieltjes aan de onderkant van de tas zorgen ervoor dat je deze makkelijk en zonder problemen kunt verplaatsen.

 

Nadelen

Geen gebruikerservaringen: het gebrek aan reviews maakt het voor ons moeilijk om jou verder advies te geven over de gebruikerservaringen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Silverline Golf Travel

 

Met de silverline golftas kun je op elk moment van een leuk golfpartijtje genieten. De tas is ergonomisch gevormd en is voorzien van een neopreen handvat waardoor extra comfort tijdens het golfen verzekerd is.

De tas is gemaakt uit polyester dat meteen ook waterbestendig is en meet 125 cm x 30 cm x 24 cm. Het gewicht bedraagt ongeveer 2,9 kg. De tas beschikt over ingebouwde wieltjes waardoor je de tas gemakkelijk kunt verplaatsen. Het product is beschikbaar in een zwarte kleur met blauwe of zilverkleurige accenten. De ritssluitingen zorgen ervoor dat de golftas gemakkelijk te openen en te sluiten is. Bovendien is er aan de binnenzijde een soort van riempje voorzien waardoor je jouw golfset extra goed kunt vastgespen.

Doordat er nog geen beoordeling werd geplaatst is het voor ons moeilijk om jou een correct advies te geven omtrent dit product.

Tenslotte is er ook nog altijd de optie om te kiezen voor de unieke Silverline golftas. De tas wordt gekenmerkt door een opvallende blauwe kleur. Om te weten of deze golftas al dan niet iets voor jou is, is het handig om op zoek te gaan naar de kenmerkende eigenschappen ervan.

 

Voordelen

Materiaal: het grootste gedeelte van de tas is vervaardigd uit duurzaam polyester terwijl het handvat uit neopreen bestaat.

Formaat: de tas heeft een maximale afmeting van 125 x 30 x 24 cm en biedt heel wat opbergruimte voor al je belangrijke golfspullen.

Comfort: je hoeft helemaal niet te panikeren zodra het begint te regenen aangezien de tas volledig waterbestendig is. Verder zorgen de wieltjes voor een makkelijke verplaatsing.

 

Nadelen

Geen reviews: tot op heden heeft er nog geen enkele koper een online reactie bij het product geplaatst.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Golftassen koopgids

 

Als professioneel of recreatief golfer heb je vaak heel wat spullen. Deze kun je allemaal veilig bewaren in één van de beste golftassen. Het is dan ook een aanbeveling om aandacht te besteden aan het gebruiksgemak en de inhoud ervan. Denk zeker even aan het budget, het materiaal en de mogelijkheden als je de verschillende modellen met elkaar gaat vergelijken. Zo kun jij misschien wel een degelijke golftas aanbieding tegenkomen.

 

 

Gebruiksgemak

 

Alle professionele golfspelers hebben er reeds in één in hun bezit. Ook de fervente recreatieve spelers zien er enkel de voordelen van in. Daarom is het toch belangrijk om even stil te staan bij de mogelijkheden die een degelijke golftas biedt.

Je zult versteld staan van de mogelijkheden die er momenteel op de markt aanwezig zijn. Het zal dan ook niet verwonderen dat het ruime assortiment de keuze enkel en alleen moeilijker zal maken. Je kunt het voor jezelf al iets gemakkelijker maken door op voorhand stil te staan bij een aantal dingen. Ga je heel vaak golfen of is het eerder heel sporadisch een keertje? Heb je heel wat golfspullen staan of heb je enkel basisspullen. Zo kun jij gerichter zoeken op basis van inhoud en grootte van de golftas.

Ook qua designs heb je heel wat keuzemogelijkheden. Wanneer je op zoek gaat naar een leuke golftas houd je best rekening met de functies ervan. Een aantal opties kunnen namelijk een meerwaarde bieden terwijl andere opties eerder als een gadget kunnen beschouwd worden.

 

 

De inhoud van de golftas en het budget

 

Zoals reeds min of meer aangegeven zijn er heel wat mogelijkheden als je op zoek gaat naar een degelijke golftas. Zo zul je golftassen van verschillende designs en formaten opmerken. De meeste golftassen hebben een inhoud van ongeveer 10 tot 15 liter. Uiteraard heb je ook de grotere modellen met een inhoud van maar liefst 70 liter. Deze zijn uiteraard iets duurder en behoren niet meteen tot de goedkope golftassen.

De meeste golftassen zijn ook nog eens verdeeld in verschillende compartimenten. Op die manier kun jij veilig je spullen bewaren. Zo is er vaak een vakje voorzien om je golfsticks in te bewaren. Terwijl je in de andere compartimenten golfballen, handschoenen en andere benodigdheden kwijt kunt.

Uiteraard kies je helemaal zelf het formaat van de golftas. Toch raden we aan om niet meteen het grootste formaat te kiezen als je eerder sporadisch een keertje gaat golfen. De professionele golfspelers hebben vaak wel een grotere tas waarmee ze ook reservespullen veilig kunnen verplaatsen. Het is zeker en vast een goed idee om eens een kijkje te nemen tussen de vele reviews van kopers. Daar kun je vast heel wat tips en extra informatie in terugvinden.

Bekijk ook zeker en vast eventuele aanbiedingen eens. Misschien kun je zo wel een degelijke golftas aankopen tegen een spotprijsje. Het zal namelijk niet verwonderen dat een kwalitatieve golftas vaak redelijk veel geld kost.

 

 

Het materiaal en de mogelijkheden van de golftas

 

De meeste golftassen groot en klein zijn uit polyester gemaakt. Polyester is een heel stevige en duurzame stof. Bovendien biedt het voldoende bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Naast polyester is het ook mogelijk om een golftas aan te kopen die uit nylon vervaardigd is. Nylon is een heel sterk en stevig materiaal dat bovendien waterdicht is. Zo hoef jij helemaal geen schrik te hebben als je een partijtje golf in de regen hoeft te spelen.

Het is verder ook aan te raden om rekening te houden met de mogelijkheden die de golftas biedt. Een aantal modellen zullen namelijk meer opties hebben in vergelijking met sommige standaard golftassen. Uiteraard kies je helemaal zelf welke opties jij leuk en noodzakelijk vindt, en welke juist niet.

Het is bijvoorbeeld altijd een goed idee om te kijken naar een tas die is onderverdeeld in verschillende compartimenten. Zo kun jij handig en snel al jouw spulletjes mooi gesorteerd bewaren. Als je een tas aankoopt met een grote inhoud, zijn wieltjes wel een aanrader. Zo kun jij de golftas zonder al te veel problemen van het ene punt naar het andere verplaatsen. Sommige tassen zijn ook voorzien van één of meerdere handvatten en een al dan niet verstelbare schouderriem. Ook dit kan een pluspunt zijn want het zorgt namelijk toch voor iets meer comfort.

Bij de aankoop van sommige modellen krijg je er ook een regenhoes bij. Deze hoes kun je gemakkelijk over de tas heen trekken en zo is de golftas ook waterdicht. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat je al deze extra functies zult voelen in de uiteindelijke prijs van het product.

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES