5 Beste Golftrolleys Test van 2024

Laatste update: 17.06.24

 

Golftrolleys – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Ga je regelmatig met vrienden golfen? Dan is een kwalitatieve en functionele uitrusting uiteraard meer dan een goede aanbeveling. Niet verwonderlijk dus dat er vandaag een ruim assortiment aan golftrolleys voorhanden is gaande van verschillende formaten en designs tot diverse types en extra mogelijkheden. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar enkele toppertjes binnen dit segment. Zo zou je onder meer kunnen kiezen voor de King Caddy Elektrische Golftrolley 2.0 die door middel van een lithiumbatterij wordt aangestuurd. Daartegenover staat de Clicgear 4.0 Golftrolley; een compact en lichtgewicht model dat ook nog eens inklapbaar is.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 Beste Golftrolleys (Reviews) van 2024

 

Als fervente golfer heb je bepaalde producten nodig om je favoriete sport te kunnen beoefenen. Naast een golfclub is natuurlijk ook een golftrolley nodig om je golfset in mee te nemen. Zo hoef je de golfclubs niet te dragen maar kun je ze allemaal eenvoudig in de trolley bewaren die je kunt verplaatsen dankzij de wieltjes. We hebben een top vijf samengesteld op basis van prijs en kwaliteit. Kies zelf de beste golftrolley die bij jouw golfclubs past.

 

1. King Caddy Elektrische Golftrolley 2.0 – Aluminium frame – Lithiumbatterij

 

Ben je op zoek naar een elektrische golftrolley en is budget daarbij van minder groot belang? Dan raden wij jou aan om dit paradepaardje van het bekende merk King Caddy eens even onder de loep te nemen. Hoewel de prijs niet meteen goedkoop te noemen is, lijken heel wat klanten overtuigd van de aangeboden kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid wat de mooie gemiddelde eindscore van 5 sterren weet te verklaren. De moeite waard om deze King Caddy eens even onder de loep te nemen.

Zo springt de King Caddy elektrische golftrolley 2.0 meteen in het oog vanwege zijn lichtgewicht doch duurzaam aluminium frame dat wordt aangevuld met een krachtige – makkelijk oplaadbare – 24V/ 12,5Ah lithiumbatterij. Daarbij is de elektrische trolley eenvoudig te bedienen door de geïntegreerde snelheidsregelaar of door middel van een meegeleverde afstandsbediening.

Zijn gebruiksgemak wordt verder aangevuld met een 10 – 20 – 30 meter vooruitloopbutton, een verstelbaar handvat en zijn inklapbare karakter waardoor je heel wat opbergruimte bespaart. Inbegrepen in de prijs vind je onder meer een parapluhouder, een scorekaart houder en een praktische bekerhouder.

 

Voordelen

Toebehoren: in tegenstelling tot heel wat andere golftrolleys, blijkt dit exemplaar standaard voorzien van een parapluhouder, een bekerhouder en een scorekaart houder.

Design: hoewel de King Caddy elektrische golftrolley 2.0 gekenmerkt wordt door een prachtige zilveren kleur, kun je hem ook in het wit of zwart aanschaffen.

Voeding: de King Caddy wordt aangedreven door een krachtige 24V / 12,5Ah lithiumbatterij die goed is voor maar liefst 36 holes.

 

Nadelen

Prijzig: de hoge prijs zou wel eens het figuurlijke addertje onder het gras kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Clicgear 4.0 Golftrolley – Zeer compact inklapbaar: afm. 62 x 38 x 33,5 cm

 

Ben je toch op zoek naar een golftrolley die net iets beter betaalbaar is zonder daarbij veel aan kwaliteit te moeten inboeten? Dan lijkt de Clicgear 4.0 golftrolley het bekijken alvast meer dan waard. Zo wordt de Clicgear golftrolley beschouwd als een oerdegelijke 3-wiels trolley die voorzien is van een lichtgewicht doch bijzonder sterk aluminium frame in combinatie met grote stabiele wielen van 31 cm diameter. 

Maar dat is uiteraard nog lang niet alles want zijn gebruiksgemak wordt verder aangevuld met een geïntegreerde paraplu- én bekerhouder en een groot opbergvak waarin je scorekaarten en/ of andere kleine zaken probleemloos kunt opbergen. Daarnaast dragen ook het in hoogte verstelbare handvat, de 4 bevestigingshouders en het compacte inklapbare design bij aan het uiteindelijke gebruikscomfort.

Een blik op de online reviews toont aan dat klanten duidelijk overtuigd zijn van de aangeboden kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid wat gelijk resulteert in een mooie gemiddelde eindscore van 5 sterren.

 

Voordelen

Inklapbaar: je kunt de Clicgear 4.0 golftrolley zonder problemen dichtklappen waarna het formaat amper 62 x 38 x 33,5 cm bedraagt.

Frame: net zoals het vorige toppertje, blijkt ook deze golftrolley voorzien van een bijzonder sterk doch lichtgewicht aluminium frame.

Gebruiksgemak: de 4 bevestigingshouders alsook de zachte – overigens geheel in hoogte verstelbare – handgreep en de paraplu- én bekerhouder; dragen bij aan het gebruiksgemak.

 

Nadelen

2-wiels trolley: ben je bewust op zoek naar een golftrolley op 2 wielen, dan is dit exemplaar van Clicgear niet meteen de beste aanbeveling.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Big Max Autofold X // 3-wiel trolley // Handvat in hoogte verstelbaar

 

De BigMax Autofold X 3-wiels golftrolley – overigens beschikbaar in maar liefst 4 verschillende designs – blijkt vervaardigd uit 100% gerecycleerd aluminium en kan, net zoals de vorige toppertjes, probleemloos worden dichtgevouwen. Eenmaal ingeklapt bespaar je heel wat opbergruimte wat het makkelijker maakt om deze BigMax golftrolley overal mee naartoe te nemen.

Verder wordt de 3-wiels golftrolley gekenmerkt door een in hoogte te verstellen handvat, een luxueuze scorekaarthouder inclusief een bijbehorend groot net, een potloodhouder met bijpassend potlood en een stevig stel banden waarmee het mogelijk is om je cartbag makkelijk en snel vast te zetten. Let wel; de paraplu- én GPS houder zijn bij dit exemplaar optioneel en dus niet inbegrepen in de prijs.

Bekijken we de online reviews dan stellen we vast dat heel wat klanten overtuigd zijn van de aangeboden kwaliteit, het fraaie design en de gebruiksvriendelijkheid van de trolley. Dit leidt dan ook tot een niet mis te verstane algemene score van 4,7 sterren.

 

Voordelen

Materiaal: de BigMax Autofold X is voornamelijk uit duurzaam en 100% gerecycleerd aluminium vervaardigd.

3-wiel trolley: het betreft een duurzame 3-wiel trolley die – indien gewenst – eenvoudig en snel in elkaar kan worden gevouwen.

Gebruiksvriendelijk: het product wordt geleverd met een degelijke luxe scorekaarthouder inclusief stevig net en een potloodhouder met bijhorend potlood.

 

Nadelen

Geen parapluhouder: de paraplu- én GPS houder zijn optioneel wat betekent dat je extra moet betalen indien je deze erbij wilt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. FastFold Junior 2-Wiels Golftrolley Verstelbare beugel

 

Je kunt natuurlijk altijd nog kiezen voor deze golftrolley van Fastfold die alvast een goede aanbeveling blijkt te zijn voor personen die op zoek zijn naar een betaalbaar alternatief. Uiteraard hoef je hiervoor niet aan kwaliteit in te boeten. Zo zul je zien dat het frame van deze 2-wiels golftrolley voornamelijk uit stevig doch lichtgewicht aluminium werd vervaardigd.

Het feit dat de trolley inklapbaar blijkt en je de wielen met kogellagers er makkelijk kunt afnemen, draagt bij aan het maximale comfort. Kortom, je kunt de trolley eenvoudig overal mee naartoe nemen en/ of opbergen. Ingeklapt moet je rekenen op een maximaal formaat van 88 x 25,5 x 19,5 cm, wat behoorlijk compact is. Verder blijkt deze trolley uitermate geschikt voor gebruik met eender welk type junior tas variërend van 65 tot 80 cm.

Je zult meteen kunnen vaststellen dat het een comfortabele golftrolley betreft waarbij je het handvat makkelijk kunt aanpassen, door te schakelen tussen de 4 verschillende standen. Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven omtrent deze trolley doordat er tot op heden nog geen reacties zijn geplaatst.

 

Voordelen

Materialen: het grootste gedeelte van deze golftrolley is voornamelijk uit duurzaam en lichtgewicht aluminium vervaardigd.

Budgetvriendelijk: in vergelijking met sommige andere trolleys uit dit lijstje, zul je zien dat het prijskaartje hier hartstikke goed lijkt mee te vallen.

Handig in gebruik: de golftrolley is voorzien van alle mogelijke comfort zoals het gebruik van de 2 inklapbare wielen met kogellagers en het in hoogte te verstellen handvat.

 

Nadelen

Te klein: het is mogelijk dat deze golftrolley voor de professionele golfer misschien net iets te compact zal zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. CaddyTek SuperLite Golftrolley 2024 – Opvouwbare CaddyLite / 3-wiel trolley

 

We sluiten het rijtje af met de CaddyTek SuperLite golftrolley die voor het eerst het levenslicht zag in 2024 en zich min of meer binnen hetzelfde prijssegment bevindt als de meeste andere trolleys uit deze top 5. De CaddyTek valt meteen op vanwege zijn unieke zwarte design met felrode accenten wat van hem meteen een paradepaardje maakt.

Net zoals heel wat andere trolleys, blijkt ook deze 3-wiel golftrolley voorzien van een stevig aluminium frame en 3 degelijke ietwat oversized wielen. Zijn gebruiksgemak wordt daarbij ondersteund door de degelijke en 100% betrouwbare handrem, de geïntegreerde parapluhouder, een stevige bidonhouder, een luxe scorecard en de mogelijkheid om het geheel na gebruik eenvoudigweg dicht te vouwen.

Hoewel de CaddyTek SuperLite golftrolley heel wat positieve kenmerken naar voren weet te schuiven, werden er tot op heden nog geen reacties geplaatst. Laat je hier niet gelijk door afschrikken en neem de tijd om de trolley even van naderbij te bekijken.

 

Voordelen

Materiaal: ook hier werd het frame van de CaddyTek SuperLite golftrolley uit duurzaam aluminium opgebouwd.

Verpakkingsinhoud: de 3-wiel trolley wordt geleverd met 3 stevige oversized wielen en een instructieve handleiding.

Uitklapbaar: het geheel is uitklapbaar en bijgevolg ook dicht te vouwen waardoor je heel wat opbergruimte kunt besparen.

Handig in gebruik: het geheel wordt aangevuld met een geïntegreerde parapluhouder, een bidonhouder, een degelijke handrem en een luxe scorecard.

 

Nadelen

Design: het opvallende design zou voor sommige klanten misschien wel eens een struikelblok kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Golftrolleys koopgids

 

Met behulp van één van de beste golftrolleys kun jij vanaf nu al je golfspullen veilig en gemakkelijk opbergen. Je zult meteen opmerken dat er heel wat mogelijkheden zijn qua prijs en soort trolley . Dit kan de keuze enkel maar moeilijker maken. Het is verder ook aan te raden om rekening te houden met de voordelen ervan wanneer je de modellen gaat vergelijken. Regelmatig vinden er ook promoties plaatst en dan is het altijd mogelijk om een golftrolley aanbieding te spotten.

De voordelen van een golftrolley

Wanneer je vaak gaat golfen dan zul je al vaak eens stilgestaan hebben bij de zware rugzak die je de hele tijd hoeft mee te slepen. Als je jong bent en een goede fysiek hebt dan kan dit in principe geen probleem vormen. Iets oudere mensen kunnen het wel iets lastiger krijgen als ze meer dan 9 holes hoeven af te lopen. In dat geval kun je de rugzak eventueel vervangen door een degelijke golftrolley. Je kunt er al je spullen veilig en gemakkelijk in opbergen en je hoeft dus helemaal niet meer te sleuren met die zware spullen.

Ook hier kun je heel wat variatie opmerken in de verschillende soorten golftrolleys. Zo kunnen er verschillende designs en ontwerpen gebruikt worden. Je kunt kiezen voor een manuele variant of een elektrisch model. Uiteraard zul je dit meteen ook we merken in de prijs van het product. Je kiest helemaal zelf het bedrag dat je er wilt en kunt aan spenderen. Zo kun je zeker en vast heel wat goedkope golftrolleys spotten net zoals er ook heel wat dure modellen op de markt gebracht zijn.

 

Het budget van een degelijke golftrolley

Het is absoluut niet moeilijk om een goedkope golftrolley op de kop te tikken. Zo kun je al een heel degelijk en kwalitatief goed model vinden voor slechts 55 euro. Anderzijds zul je ook vlug de golftrolleys spotten die heel wat duurder zijn en zelfs richting de 230 euro gaan. Uiteraard spreekt het voor zich dat je zo duur kunt gaan als je zelf wilt. Het kan daarom een goed idee zijn om voor jezelf een bedrag te bepalen dat je maximaal wilt en kunt uitgeven.

Als je van plan bent om heel regelmatig of zelfs bijna dagelijks te golfen dan raden wij jou aan om misschien een iets grotere trolley en dus duurder model uit te zoeken. Als het enkel voor sporadisch gebruik is dan is dit uiteraard helemaal niet nodig. Je kunt verder ook eens een kijkje nemen in de verschillende reacties die kopers gepost hebben. Daaruit kun je vaak heel wat handige tips en extra informatie halen. Wij raden ook altijd aan om de aanbiedingen in de gaten te houden. Je weet nooit of een dure golftrolley plots in promotie komt en je die dus aan een voordelig tarief kunt bekomen.

 

Manuele golftrolley

De meeste modellen die je zult waarnemen zijn allemaal handmatige golftrolleys. Deze handmatige modellen kun je dan nog eens onderverdelen in 2 verschillende subcategorieën. Zo heb je de golftrolleys die bestaan uit 2 wielen en de exemplaren die bestaan uit 3 wielen. De golftrolleys die voorzien zijn van 2 wielen zijn vaak iets goedkoper dan de 3-wiel golftrolleys. Toch doen ze precies wat je ervan verwacht en kun je ze dus perfect gebruiken. Houd er wel rekening mee dat het iets moeilijker te besturen is en te draaien in dan bijvoorbeeld een golftrolley met 3 wielen.

De golftrolleys die voorzien zijn van 3 wielen die zijn meestal iets duurder maar ook wel steviger en veel sterker in vergelijking met de modellen op 2 wielen. Bovendien kun je ze ook veel gemakkelijker draaien en zijn ze heel erg wendbaar. Afhankelijk van het model kun je gaan voor een vast voorwiel of een zwenkwiel. Uiteraard is een zwenkwiel iets gemakkelijker wendbaar maar ook duurder. Bovendien heb je net iets minder kracht nodig dan een 2-wiel golftrolley. Dit komt doordat je het model met 3 wielen gewoon voor je uit kunt duwen.

De elektrische golftrolley

Naast de manuele varianten heb je tegenwoordig ook heel wat elektrische golftrolleys ter beschikking. Het zal natuurlijk niet verwonderen dat deze modellen ook net iets duurder zijn. Het is dus een aanbeveling om zoveel mogelijk modellen te bekijken en zo zul je zeker wel één of andere aanbieding tegenkomen.

De elektrische golftrolleys werken op basis van een accu. Het is dus logisch dat deze modellen nog net iets minder kracht eisen in vergelijking met de manuele trolleys. Het enige dat je eigenlijk hoeft de toen is de richting aanduiden. Vervolgens doet de golftrolley de rest voor jou. Als jonge persoon is het misschien niet echt aan te raden maar voor iets oudere personen kan dit echt een goede aanrader zijn.

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES