8 beste Haltersets Test van 2024

Laatste update: 19.07.24

 

Beste haltersets – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Ben je aan het overwegen om een degelijke halterset in huis te halen? Dan zul je zien dat het aanbod vandaag de dag bijzonder uitgebreid blijkt, waardoor het niet altijd makkelijk is om een keuze te maken. Indien je de halterset wenst te gebruiken als onderdeel van een cardio training zoals bodypump en pilates, dan kan de Tunturi Dumbbellset misschien wel wat voor jou zijn. Daarnaast blijkt ook de Bodypumpset RS Sports 130 een schot in de roos te zijn. In tegenstelling tot het eerste product, is het maximale gewicht hier duidelijk een pak hoger waardoor de set geschikt is om aan krachttraining te doen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

8 beste haltersets (Reviews) van 2024

 

Ben je op zoek naar een halterset die je tijdens de bodypump lessen kunt gebruiken of wil je echt puur op kracht trainen en kies je voor één van de olympische exemplaren. Naast de verschillende types haltersets, zul je merken dat er ook op het gebied van gewichten heel wat keuze is. Zo kun je kiezen voor een halterset met gewichten lager dan 30 kg. Mag het ietsje meer zijn dan zijn er ook sets voorhanden van ruim 50 kg of tot wel 100 kg en meer. De 5 topproducten hieronder en het advies van klanten kunnen je vast op weg helpen om met de beste halterset huiswaarts te keren.

 

1. Tunturi Dumbbellset Halterset Totaal Tunturi Free Weights

 

Of het de halterset met de laagste prijs is, dat moeten we nog even uitzoeken. Toch lijken heel wat gebruikers bijzonder tevreden met hun aankoop waardoor we durven vermoeden dat de set tot de populairste uit het rijtje zal behoren. Zo geven de meeste klanten een positief advies over de kwaliteit, de gebruiksvriendelijkheid en de duurzaamheid van het product. Slechts één iemand had het product misschien liever iets goedkoper gezien.

Of je nu lekker naar de sportschool gaat of gewoon thuis alle spieren van je lichaam wilt trainen en onderhouden, deze unieke dumbbellset doet perfect wat die moet doen. Zo telt de verpakking maar liefst 2 stevige dumbbellstangen die uit een combinatie van gietijzer en staal zijn gemaakt en elk 35 cm lang zijn. De stangen zijn vervolgens voorzien van een antislip zodanig dat je meer grip en stabiliteit geniet.

Daarnaast krijg je er ook 4 halterschijven bij waaronder 2 van 2,5 kg en 2 van 1,25 kg. Je kunt dus zelf het gewicht bepalen en bijgevolg ook de intensiteit van de training. Dankzij de meegeleverde schroefsluiters, 2 per dumbbell, kun je de halterschijven makkelijk vastzetten. Het totale gewicht van de set wordt geschat op 10 kg, maar indien je liever een groter gewicht aankoopt, dan is dat ook mogelijk.

 

Voordelen:

Halterschijven: op het moment van aankoop zul je zien dat er maar liefst 4 halterschijven worden meegeleverd. Zo beschik je over 2 schijven van 2,5 kg en 2 van 1,25 kg.

Dumbbellstang: de verpakking telt 2 korte dumbbellstangen die gekenmerkt worden door een lengte van 35 cm en volledig uit gietijzer en staal zijn vervaardigd.

Antislip coating: de stangen zijn daarnaast ook afgewerkt met een betrouwbaar antislip laagje wat niet alleen meer grip maar ook comfort garandeert.

Gewicht: met deze halterset kies je voor een maximaal gewicht van 10 kg en bijgevolg een set die geschikt is als aanvulling op een lesje bodypump of GAP.

 

Nadelen:

Prijzig: we stellen vast dat het prijskaartje volgens sommige klanten best wel wat lager had mogen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Bodypumpset RS Sports 130 Halterset Aerobic stang 130 cm incl. sluiters

 

Indien je regelmatig lessen bodypump neemt dan kan het handig zijn om je eigen bodypump halterset aan te schaffen. Dit product wordt jou aangeboden door het bekende en sterk gewaardeerde merk RS Sports. Velen beschouwen het ook als veruit het beste merk vanwege z’n unieke kwaliteit en duurzaamheid.

Zo zul je zien dat de verpakking een stevige aerobic stang telt van maar liefst 130 cm lang. De stang wordt geleverd in combinatie met tal van gewichten en sluiters waarmee je dergelijke gewichten kunt vastzetten. Zo telt dit pakket maar liefst 2 gewichten van 1,25 kg, 2 van 2,5 kg, 2 van 5 kg en tenslotte nog 2 gewichten van 10 kg. De halterschijven zijn bovendien afgewerkt in verschillende kleuren per gewichtscategorie en zijn voorzien van 3 handvatten.

Verder kun je vaststellen dat de stang van de halterset vrijwel hol is waardoor deze ideaal is voor gebruik tijdens bodypump lessen. Wanneer we de online reacties bekijken, dan stellen we voornamelijk positieve reacties van klanten vast. Zo zien we dat er een globale score van maar liefst 4,9 sterren is toegekend. Misschien had het prijskaartje iets lager mogen zijn want het is niet bepaald een aanbieding.

 

Voordelen:

Stang: de verpakking telt een stevige aerobic stang met een lengte van 130 cm. De stang is perfect bruikbaar tijdens het gewichtheffen of een lesje bodypump.

Halterschijven: uiteraard worden er ook enkele halterschijven meegeleverd. Zo kun je een keuze maken tussen 2 schijven van 1,25 kg, 2 van 2,5 kg, 2 schijven van ongeveer 5 kg en 2 halterschijven met een gewicht van 10 kg.

Sluiters: met behulp van de meegeleverde sluiters is het mogelijk om de halterschijven vast te zetten op de stangen.

 

Nadelen:

Budget: ben je op zoek naar een betaalbare halterset, eventueel een aanbieding? Dan lijkt dit product niet meteen een goede aanbeveling te zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. vidaXL Halterset Totaal 2 stuks 4 x stersluitingen / 2 halterstangen

 

Indien het allemaal net dat tikkeltje meer mag zijn dan kun je altijd nog even dit product van vidaXL bekijken. De halterset bestaat uit maar liefst 2 afzonderlijke dumbbells die elk ongeveer 0,5 kg wegen. De dumbbellstangen zijn bovendien vervaardigd uit duurzaam ijzer en maximaal 45 cm lang. Per stang worden maar liefst 6 gewichten en 2 stersluitingen toegekend. Met behulp van de stersluitingen is het mogelijk om de gewichten vast te zetten op de stang.

De halterschijven zijn bijzonder duurzaam en opgevuld met een bepaalde hoeveelheid zand waardoor een gewicht tussen minimaal 1 kg en maximaal 2,5 kg kan worden bereikt. Per stang mag je dus zeker zijn van een maximaal gewicht van 15 kg waardoor het totaal op 30 kg komt. Kortom, de geschikte halterset om mee te nemen naar de sportschool of om lekker thuis even wat oefeningen uit te voeren.

Wanneer we de online reviews bekijken dan stellen we vast dat heel wat klanten duidelijk tevreden zijn over de gebruiksvriendelijkheid en de duurzaamheid van de set. Slechts een kleine minderheid is van mening dat de kwaliteit wel wat beter had mogen zijn.

 

Voordelen:

Dumbbellstang: je zult zien dat de verpakking 2 afzonderlijke stangen van elk 45 cm telt. Bij de productie van de stangen heeft men gekozen om te werken met kwalitatief ijzer.

Halterschijven: er worden uiteraard ook diverse halterschijven meegeleverd op het moment van aankoop waarvan het gewicht schommelt tussen 1 en 2,5 kg. De halterschijven blijken bovendien met zand te zijn opgevuld.

Stersluiting: op het moment van aankoop worden er ook 4 stersluitingen aangeboden, 2 per dumbbellstang. Op die manier is het mogelijk om de schijven stevig vast te klikken op de bijbehorende stang.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: slechts enkele kopers zijn van mening dat de kwaliteit toch wel wat beter had mogen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Iron Gym Verstelbare Halter Set Barbell Halterset Fitness Bodybuilding

 

Ben je toch op zoek naar een halterset met net iets meer mogelijkheden op het gebied van gewicht? Dan willen wij jou aanraden om dit product van Iron Gym even grondig onder de loep te nemen. De set wordt geleverd met een totaal gewicht van 20 kg maar kun je probleemloos uitbreiden naar een maximaal gewicht van maar liefst 75 kg. Ideaal dus indien je graag verder op kracht wilt trainen.

De verpakking telt een stevige halterstang met een totaal gewicht van 1,8 kg in combinatie met een lengte van maar liefst 150 cm en een diameter van 25 mm. De stang wordt bovendien aangevuld met 2 gewichten van 5 kg, 2 gewichten van 2,5 kg en 2 van 1,25 kg. Dankzij de meegeleverde halterklemmen is het mogelijk om de halterschijven op de stang vast te zetten. Kortom, het ideale product om gewoon bij je thuis te trainen of met vrienden in de sportschool.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat de reacties eerder verdeeld zijn. Zo zijn sommige klanten duidelijk bijzonder tevreden over de geleverde kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Andere kopers blijken dan weer niet overtuigd en vinden het product getuigen van een matige kwaliteit en slechte duurzaamheid.

 

Voordelen:

Halterschijven: de verpakking telt heel wat halterschijven waarvan het gewicht varieert van 1,25 tot maximaal 5 kg.

Halterklemmen: uiteraard worden er ook hier halterklemmen meegeleverd waardoor je de halterschijven veilig op de stang kunt vastzetten.

Gewicht: door te kiezen voor deze halterset ben je zeker van een totaal gewicht van wel 20 kilogram. Bovendien is het mogelijk om het totale gewicht te gaan opkrikken tot ongeveer 75 kg.

 

Nadelen:

Niet duurzaam: slechts enkele klanten vinden dat het product vrij kwetsbaar is en snel stuk gaat.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Gorilla Sports Halterset 100 kg Kunststof (4 stangen + schijven)

 

Tot slot is er altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke halterset van Gorilla Sports die een totaal gewicht van maar liefst 100 kg aanbiedt. De verpakking telt maar liefst 4 meegeleverde halterstangen waaronder een lange halterstang van 170 cm die ongeveer 10 kg weegt, een curlstang van 120 cm die 8 kg weegt en 2 compacte stangen van 35 cm die elk 2 kg wegen.

De stangen worden aangevuld met heel wat kunststof halterschijven waaronder 2 schijven van 15 kg, 2 schijven van 10 kg, 2 van 5 kg, 4 van 2,5 kg en 4 van 1,25 kg. Op die manier kun je zelf het gewicht en bijgevolg de intensiteit van de training bepalen. Bovendien is het onderscheid van de verschillende stangen en schijven ideaal om diverse oefeningen uit te voeren. Denk bijvoorbeeld maar aan squats, deadlifts en bankdrukken.

Wanneer we de reviews bekijken dan zien we een algemene beoordeling van 4 sterren, wat zeker niet slecht is. Zo zien we dat de koper overtuigd is van de snelle levering en de duurzaamheid van de set. Echter is het prijskaartje wel wat aan de hoge kant en blijken sommige onderdelen vrij kwetsbaar te zijn.

 

Voordelen:

Stangen: er worden maar liefst 4 verschillende dumbbellstangen geleverd zoals een curlstang, 2 korte stangen een langer exemplaar van 170 cm.

Halterschijven: de verpakking telt meerdere halterschijven waarvan het gewicht varieert van minimaal 1,25 kg tot maximaal zo’n 10 kg.

Gebruiksgemak: met deze halterset kies je voor een geschikt product waarmee je verschillende soorten oefeningen kunt uitvoeren. Denk eventueel aan bankdrukken maar ook squats en deadlifts behoren tot de mogelijkheden.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: een kleine minderheid van de kopers is van mening dat bepaalde onderdelen helemaal niet duurzaam zijn en snel stuk gaan.

Prijzig: jammer genoeg zul je tegen een behoorlijk hoog prijskaartje aanlopen wat altijd vervelend is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

6. Tunturi Gewichten gietijzer totaal 20kg Halterset met schoefsluiting Dumbbells 2 stuks 30mm

 

De Tunturi Dumbbellset is ideaal om het hele lichaam te kunnen trainen. Dankzij het brede handvat heb je een optimale grip op de halters en de stangen zijn 36 cm lang.

Elke halter bestaat uit een stang met 2 schroefsluiters, 2 schijven van 2,5 kg en 2 schijven van 1,25 kg. Dankzij de verschillende schijven kun je het gewicht van de halters aanpassen naar jouw persoonlijke keuze. Op deze stang passen enkel maar gewichten met een diameter van 30 mm. Let dus goed up wanneer je extra schijven wilt bijkopen.

De meeste kopers vinden dit product top en geven dus een positief advies. De prijs ligt redelijk hoog maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug. De halters zijn handig in gebruik en de gebruikers vinden het design ook aantrekkelijk. Je kunt simpel en eenvoudig van gewichten wisselen om zo verschillende oefeningen te doen. Eén minpunt is dat de schroefsluitingen soms loskomen.

In vergelijking met het voorgaande product is deze Tunturi halterset net een tikkeltje duurder. Toch merken we overwegend positieve online reviews op. De halterset bestaat uit 2 stuks en hebben een gewicht van maar liefst 20 kg. Het lijkt ons dus zeker de moeite waard om de positieve eigenschappen even af te wegen ten opzichte van de negatieve eigenschappen.

 

Voordelen:

Comfort: de stangen zijn iets breder en zorgen daardoor voor een breder en comfortabel handvat. Bovendien heb je op die manier ook net iets meer grip.

Handig in gebruik: de halters zijn voorzien van meerdere schijven die een verschillende gewicht hebben. Daardoor is het mogelijk om zelf de intensiteit van je trainingen te bepalen.

 

Nadelen:

Diameter 30 mm: op deze handvatten kun je enkel werken met gewichtjes die een doorsnede hebben van ongeveer 30 mm. Het is belangrijk om hier dus rekening mee te houden.

Prijskaartje: het is niet meteen het goedkoopste product en sommige kopers zouden wel eens over de hogere prijs kunnen vallen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

7. vidaXL Halterset 60.5 kg 2 Dumbbells + Barbell Zilver/Zwart

 

Deze halterset met een totaal gewicht van 60 kg bestaat uit 2 dumbells en een barbell. Ze zijn ergonomisch ontwikkeld om gemakkelijk thuis te kunnen trainen. Je beschikt over 16 gewichtsschijven met een totaal gewicht van 57,5 kg. De set is gemaakt van solide chrome en heeft ook anti-slip handvaten zodat je een betere grip hebt.

De klippers zorgen er verder voor dat de gewichten op hun plaats blijven zodat je veilig kunt trainen. De gewichten zijn gemaakt van een stevige polyethylene behuizing. De set beschikt over 6 gewichten van 1,25 kg, 4 van 2,5 kg, 4 van 5 kg en 2 van 10 kg.

Hoewel er enkel negatieve punten zijn over deze set zijn de meeste toch positief. De kopers zijn tevreden over de kwaliteit van deze set en over de prijs die ze ervoor betalen. Verder zijn de onderdelen ook eenvoudig te gebruiken en hebben ze een fraai design. Anderen zijn dan niet tevreden over het design en vinden de set onhandig in gebruik omdat de stang niet genoeg gewichten zou aankunnen.

Net zoals het eerste product is ook deze halterset afkomstig van het alombekende en misschien populairste merk vidaXL. Toch zul je voor dit model net iets meer budget hoeven te voorzien aangezien het iets duurder is qua prijs. De combinatie van de zwarte kleur met de zilveren accenten laat de halterset er heel stoer en toch elegant uitzien.

 

Voordelen:

Comfort: deze halters zijn helemaal ergonomisch ontwikkeld en zijn daarnaast ook voorzien antislip handvaten. Daardoor kun je zeker zijn van een uitstekende grip. Verder zorgen handige klippers ervoor dat de gewichten niet verschuiven.

Materiaal: de halters zijn helemaal gemaakt uit bijzonder stevig en duurzaam solide chrome en kunnen dus absoluut wel tegen een stootje.

 

Nadelen:

Onhandig in gebruik: een kleine minderheid van de kopers is ontevreden omdat ze vinden dat de stang niet zoveel gewicht aankan.

Design: slechts enkele gebruikers vindt het design van deze halterset niet bijzonder aantrekkelijk.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

8. RS Sports Dumbellset Halterset met gewichten Totaal 30 kg 2 stangen zwart

 

Deze halterset van RS Sports bestaat uit 2 halters van elk 15 kg om thuis te kunnen trainen. Bepaal zelf de intensiteit van je training met deze halterset aanbieding. Ze zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde trainers en zijn gemaakt van hoge kwaliteit gietijzer waardoor ze heel duurzaam zijn.

Ze worden geleverd met een verchroomde dumbellstang van 36 cm die voorzien zijn van een goede grip om beter te kunnen trainen. De stangen wegen 1,5 kg en je krijgt 16 schijven in totaal van 4 verschillende gewichten: 0,5 kg, 1 kg, 2 kg en 3 kg. Combineer ze naar je persoonlijke keuze om tot een goed trainingsschema te komen.

De gebruikerservaringen geven een positief advies over deze halterset aanbieding. Ze zijn handig in gebruik en duurzaam. De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is ideaal. Ideaal voor beginnende thuistrainers maar ook goed voor mensen met al wat ervaring.

Dankzij de RS Sports halterset hoef jij helemaal niet meer naar de fitness te rennen. Vanaf nu kun je je lichaam ook gewoon thuis trainen. Bekijk daarom dus zeker even de sterke en misschien ook mindere kantjes van deze halterset.

 

Voordelen:

Materiaal: deze halterset is helemaal vervaardigd uit hoogwaardig gietijzer. Daardoor zijn ze niet alleen behoorlijk stevig maar ook nog eens bijzonder duurzaam.

Set: de set bestaat uit 2 halters die elk afzonderlijk ongeveer 15 kg wegen. Doordat ze zijn opgebouwd met verschillende schijven kun je zelf de intensiteit van de training bepalen.

Toebehoren: bij de aankoop zul je merken dat je maar liefst 16 schijven meegeleverd krijgt. Hierbij heb je de keuze uit wel 4 verschillende gewichten.

Prijs-kwaliteitverhouding: de geleverde kwaliteit en de aangeboden mogelijkheden zijn in verhouding met de voordelige prijs. Dit is de ideale halterset voor zowel beginnende sporters alsook sporters die al wat ervaring hebben.

 

Nadelen:

Prijskaartje: het is niet meteen het duurste toestel uit de reeks, maar sommige kopers zouden de prijs misschien toch nog net een tikkeltje te hoog vinden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Haltersets Koopgids

 

Wat is het nut van een degelijke halterset en welke mogelijkheden biedt het? Bestaan er verschillende soorten sets en hoe zit het dan precies met de halterstangen en schijven? Je hoort het al, er steken heel wat vragen de kop op. Met deze koopgids trachten wij hierop een antwoord aan te bieden. Neem even rustig de tijd om de gids te bekijken alvorens je de verschillende haltersets met elkaar gaat vergelijken. Het is daarnaast ook een aanbeveling om eventuele aanbiedingen en/ of promoties alvast niet uit de weg te gaan.

Waarom zou je een halterset aankopen

Heb je hele lange werkdagen of is het bij jou thuis vaak hectisch in combinatie met de kids en het huishouden? En vind je niet meteen de tijd om even snel naar de sportschool te rennen? Wel, eigenlijk hoeft dat ook helemaal niet aangezien je perfect thuis aan je gezondheid en conditie kunt werken. Het maakt niet uit wat je doel is, of je spiermassa wilt aankweken of toch liever wat kilootjes wilt vermageren. Kies daarom vandaag nog voor één van de betere haltersets. De gewichten in combinatie met cardio zorgen voor een optimale work-out.

Toch willen wij er even op wijzen dat het niet de bedoeling is om zomaar de eerste de beste halterset aan te kopen. Bedenk wat je verwachtingen en doelstellingen zijn. Wil je vooral trainen op kracht en uithouding? Of zijn de gewichten bedoeld als extra intensiteit tijdens een lesje cardio zoals bodypump of pilates? In het laatste geval hoeft het maximale gewicht helemaal niet zo hoog te zijn als wanneer je echt op kracht wilt trainen.

 

Het type halter

In eerste instantie is het belangrijk dat je beseft dat er wel degelijk verschillende soorten halters op de markt zijn. Zoals reeds min of meer vermeld, is de keuze van het type halterset voornamelijk afhankelijk van je eigen verwachtingen en/ of doelstellingen. Ben je iemand die vooral op zoek is naar extra spiermassa, dan kies je bewust voor een halterset met een ruim maximaal gewicht. Eentje dat bij voorkeur zelfs nog kan worden uitgebreid. In dergelijke gevallen wordt er vaak 1 grote halterstang aangeboden aangevuld met diverse halterschijven met verschillend gewicht.

Is het eerder de bedoeling om een cardio lesje zoals pilates en bodypump gewoon wat zwaarder te maken? Dan kies je maar beter voor een lichte en korte halterset, type dumbbellset. Hierbij kun je kiezen voor gewichtjes variërend van 0,5 kg tot en met 5 kg. Bovendien worden dergelijke dumbbellsets vaak aangeboden in diverse felle kleurtjes. Dergelijke haltersets worden ook als vast omschreven omdat je het gewicht ervan niet kunt aanpassen.

 

Wat zijn de mogelijkheden van de halterstang

Een degelijke halterset staat of valt met een kwalitatieve en belastbare halterstang. De lengte van de stang is afhankelijk van het type halterset en bijgevolg ook het doel waarmee je traint. Kies je voor de halterset als extra tijdens de bodypump les, dan hebben we het vooral over korte halterstangen van 30 tot 45 cm inclusief een dikte variërend van 30 tot 50 mm. Wil je echt op kracht trainen dan kies je beter voor een lange halterstang met een lengte van 130, 150 of 170 cm en een dikte van 50 mm. Een dikte van 50 mm is namelijk beter belastbaar dan 30 mm.

Verder zul je zien dat er verschillende vormen bestaan. Zo heb je dus niet alleen de keuze tussen de korte en lange halterstangen maar kun je tegenwoordig ook kiezen voor de zogenaamde curlstang. Beschouw hem maar als een soort medium halterstang. Afhankelijk van het type en het formaat halterstang dat je kiest, kun je diverse oefeningen uitvoeren zoals bankdrukken, squats en deadlifts.

De halterschijven en de gebruikte materialen

Eenmaal je het type halterstang gekozen hebt, lijkt het ons ook aangewezen om even stil te staan bij de mogelijke halterschijven. Ze bestaan in verschillende formaten, vormen en kleuren en kunnen bijgevolg ook uit diverse materiaalsoorten vervaardigd zijn. Zo kunnen we een onderscheid maken tussen de zogenaamde gietijzeren halterschijven, de bumper plates en de rubber coated exemplaren. Ben je op zoek naar het product met de laagste prijs, dan kies je maar beter voor gietijzeren halterschijven. Echter zijn deze dan weer wel behoorlijk kwetsbaar.

Een betere optie zouden de rubber coated exemplaren zijn. Zoals de naam doet vermoeden, zijn deze unieke halterschijven evenzeer uit gietijzer gemaakt maar werden ze vervolgens afgewerkt met een duurzame rubberen coating. Ze zijn bijgevolg iets duurzamer en kunnen best wel tegen een stootje.

Wil je toch liever halterschijven in huis halen die helemaal uit rubber bestaan? Dan moet je logischerwijze voor de bumperplates kiezen. Hierbij wordt natuurrubber gecombineerd met kwalitatief gevulkaniseerd rubber. Kortom, de meeste geschikte optie indien je de schijven wilt gebruiken tijdens een les crossfit of olympisch gewichtheffen. Besef dus ook dat deze vaak iets duurder in de aankoop zullen zijn.

 

Met welk prijskaartje hoef je rekening te houden

Tenslotte willen we het nog even kort hebben over het prijskaartje. Een degelijke halterset kost gemiddeld ongeveer 212 euro. Uiteraard heb je ook heel wat sets die je voor amper 10 euro op de kop kunt tikken. Besef wel dat het hier dan vaak om een set vaste dumbbellsets gaat die voornamelijk bedoeld zijn als extra tijdens een lesje bodypump of pilates. Mag het echt allemaal net dat tikkeltje meer zijn dan kan het prijskaartje makkelijk tot 1000 euro of meer oplopen.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES