5 Beste Mountainbikes Test van 2024

Laatste update: 19.07.24

 

Mountainbikes – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Door te opteren voor de Ks Cycling Fiets KS Cycling kies je voor een unieke mountainbike die gekenmerkt wordt door een aluminium frame van 46 cm groot. Daarnaast blijkt ook de Generation Extreme Fiets 24” een goede aanbeveling. In tegenstelling tot de eerste optie, blijkt dit exemplaar echter voorzien van een frame uit gehard staal van amper 24 inch wat hem geschikt maakt voor jongens en meisjes vanaf de leeftijd van 7 jaar oud. In de tabel hieronder hebben we ook nog een derde product toegevoegd, evenzeer voorzien van de voor- en nadelen. We hopen hiermee de zoektocht naar de beste mountainbike voor jou iets makkelijker te maken. Veel succes!

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Mountainbikes koopgids

 

Een mountainbike maakt het mogelijk om ook op iets ruwer terrein te kunnen fietsen. Toch is het een aanbeveling om niet zomaar de eerste de beste mountainbike aan te kopen. Er zijn namelijk heel wat factoren waaraan je kunt zien of een bepaalde mountainbike al dan niet het juiste model voor jou is. Zo kun je letten op het type, de banden, de wielen, de framehoogte en het materiaal van het frame wanneer je de modellen en aanbiedingen gaat vergelijken. Op die manier zul je beslist een goede keuze kunnen maken uit de beste mountainbikes.

Het type mountainbike

Je zult er misschien van opkijken maar er bestaan wel degelijk verschillende soorten mountainbikes. Eigenlijk kunnen we een onderscheid maken tussen maar liefst 4 modellen. Zo heb je de Cross Country mountainbike die hoofdzakelijk geschikt is om eerder korte afstanden te gaan afleggen al dan niet met een klein hoogteverschil. Dit zijn mountainbikes die vaak gebruikt worden tijdens cross wedstrijden. Als je toch vaker lange afstanden fietst dan is het comfort nu eenmaal net iets belangrijker dan de snelheid die je ermee kunt halen. In dat geval is het beter om uit te kijken naar Enduro mountainbike. Deze hebben iets bredere banden en bieden een rechte en comfortabele fietshouding aan.

Verder heb je ook nog zoiets als Freeride mountainbike. Deze modellen kun je ook gebruiken om overal te gaan fietsen en zijn vooral geschikt om extreme uitdagingen aan te gaan. Denk maar aan de typische jumps van het ene gebouw naar het andere bijvoorbeeld. Tot slot is er dan ook nog de Downhill mountainbike die je eigenlijk een klein beetje zou kunnen vergelijken met het Freeride model maar dan iets meer wedstrijdgericht. Het zal dus niet verwonderen dat je dit model niet langer tussen de goedkope mountainbikes zult hoeven te zoeken.

 

De banden en de wielen van de mountainbike

Het grote verschil tussen een mountainbike en een gewone stadsfiets zijn natuurlijk de banden die veel dikker en steviger zijn en over een goed profiel beschikken. Een goed profiel wil zeggen dat de banden over een diep profiel beschikken en dit is natuurlijk beter omdat er dan iets meer grip en stabiliteit geboden wordt op gelijk welke ondergrond. Er zijn bijvoorbeeld exemplaren die voorzien zijn van speciale noppen zodat je met de mountainbike ook op sneeuw en ijs kunt fietsen. Verder kun je een keuze maken tussen een band met een binnenband of eentje zonder. Een band zonder binnenband is iets zwaarder en duurder maar zal minder vaak lek gaan.

Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de wielen. Zo heb je de keuze tussen een wiel van 26 inch, 27,5 inch en 29 inch. Een wiel ter grootte van 26 inch is eigenlijk vrij klein maar dit heeft dan weer als voordeel dat de mountainbike wendbaarder wordt. Een wiel van 29 inch is dan weer veel groter en dus ook minder wendbaar. Toch zijn deze grote mountainbike wielen ideaal om een hoge snelheid aan te houden en om over al dan niet grote obstakels te rijden. Een wiel van 27,5 inch is dan eigenlijk de perfecte combinatie van de voorgaande twee maten.

De grootte van het frame en het materiaal

Naast de wielen en de banden is het ook belangrijk om even aandacht te besteden aan het frame van de mountainbike. Zo heb je mountainbikes waarvan het frame helemaal uit aluminium vervaardigd is. Dit is een materiaalsoort die niet alleen stevig is maar ook vrij licht weegt. Bovendien is aluminium veel goedkoper in vergelijking met een frame dat gemaakt is uit carbon of titanium alhoewel het altijd mogelijk is om een mountainbike aanbieding tegen te komen.

Indien het gewicht en de snelheid een belangrijke rol spelen dan is een mountainbike met een frame uit carbon uiteraard de beste optie. Carbon heeft namelijk de eigenschap om iets sterker te zijn en relatief weinig te wegen. Daardoor wordt dus alle kracht in een mum van tijd omgezet in snelheid.

Naast het materiaal is het ook belangrijk om rekening te houden met de grootte van het frame. Dit lijkt misschien helemaal onbelangrijk maar dit is het helemaal niet. Wanneer je een mountainbike aankoopt die voor jouw lichaamsvorm te groot is of te klein is, dan zul je dat vroeg of laat wel merken aan de hand van bepaalde lichamelijke klachten. Het is daarom belangrijk om een fiets aan te kopen waarbij de framehoogte helemaal is aangepast aan jouw lichaamsvorm en je lichaamslengte. Op die manier zul je geen vervelende klachten krijgen en echt ten volle van de mountainbike kunnen genieten.

 

5 Beste Mountainbikes (Reviews) van 2024

 

Als je graag met de fiets rijdt maar liever niet op een vlakke weg rijdt dan kun je beter kiezen voor een mountainbike. Deze fiets is geschikt voor ruwer terrein en je kunt er mee in de bergen of een bos rijden. Om de keuze makkelijker te maken hebben wij een top vijf geselecteerd en samengevat in dit artikel. Het is nu aan jou om er de beste mountainbike uit te kiezen.

 

1. Ks Cycling Fiets KS Cycling 26” Fatbike SNW2458 aluminium frame 46 cm

 

Met een fantastisch design alleen kom je er niet. Gelukkig combineert deze unieke mountainbike een uniek ontwerp met een uitstekende kwaliteit en optimale gebruiksvriendelijkheid. Zo wordt de Fatbike SNW2458, die overigens beschouwd wordt als de beste versie onder de mountainbikes, jou aangeboden door het bekende merk KS Cycling en gekenmerkt door een relatief betaalbaar prijskaartje.

De mountainbike blijkt voorzien van een stevig doch lichtgewicht metalen frame van 43 cm en werd speciaal ontwikkeld voor een lichaamslengte van 140-152 cm. Het ontwerp wordt verder aangevuld met 26 inch wielen en een krachtige mechanische schijfrem die zowel voor- als achteraan wordt gebruikt. De aandrijving gebeurt hoofdzakelijk door middel van de ketting en je hebt hierbij de mogelijkheid om gebruik te maken van 8 versnellingen.

Een blik op de online reviews toont aan dat werkelijk alle klanten tot op heden tevreden zijn met hun aankoop. Zo wordt niet alleen positief gereageerd op de kwaliteit maar ook op het design wat resulteert in een vrij unieke score van 5 sterren. Voor mannen met een grote lichaamslengte zou deze fatbike mogelijks te compact zijn.

 

Voordelen:

Framemaat: de fatbike, een soort van mountainbike, kent een duidelijke framemaat van 43 cm wat hem geschikt maakt voor mannen en/ of vrouwen met een lichaamslengte variërend van 140 tot 152 cm.

Remsysteem: zowel voor als achteraan heeft men ervoor gekozen om te werken met een krachtige en betrouwbare mechanische schijfrem.

Wielmaat: het unieke aluminium frame wordt verder aangevuld door een stel stevige wielen van maar liefst 26 inch.

 

Nadelen:

Te klein: jammer genoeg zou deze mountainbike wel eens te klein kunnen zijn voor heel wat volwassen mannen.

Prijzig: ondanks het feit dat er tot op vandaag geen kritiek op werd geuit, vermoeden we dat de prijs voor sommigen misschien toch net een minpuntje zal zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Generation Extreme fiets 24” Gehard staal Type rem achter: Trommelrem

 

In tegenstelling tot het vorige product en heel wat andere mountainbikes uit dit lijstje, zul je zien dat deze Generation Extreme fiets kwalitatief én budgetvriendelijk blijkt te zijn. De fiets is voorzien van een stevig frame van 24 inch dat vervaardigd is uit gehard staal. Het compacte frame maakt hem geschikt voor jongens en meisjes tussen 7 en 10 jaar oud. Het ontwerp wordt verder aangevuld met een stel stevige luchtbanden van 24 inch zodat zelfs de meeste oneffen ondergrond een koud kunstje wordt.

Verder zul je opmerken dat de fiets voorzien is van alle comfort. Zo blijkt het zadel iets breder in vergelijking met een mountainbike voor volwassenen en kun je het zadel en het stuur probleemloos in hoogte verstellen. De aandrijving gebeurt ook hier door middel van de ketting en de fiets werd voorzien van een V-brake remsysteem vooraan én een trommelrem achteraan. Houd er rekening mee dat de fiets geen versnellingen aanbiedt.

Wanneer we de reacties op de mountainbike bekijken dan zien we meteen een mooie score van 4,3 sterren verschijnen. Zo zijn heel veel klanten duidelijk tevreden over het totaalpakket maar lijkt één koper minder overtuigd te zijn van de aangeboden kwaliteit.

 

Voordelen:

Budgetvriendelijk: je zult meteen aangenaam verrast zijn bij het zien verschijnen van het lage prijskaartje.

Frame: het frame, dat overigens vervaardigd is uit duurzaam gehard staal, kent een maximale framemaat van 24 cm.

Wielen: de wielen worden omschreven als oerdegelijke luchtbanden en blijken maar liefst 24 inch groot.

Remsysteem: terwijl vooraan gebruik gemaakt wordt van het krachtige en betrouwbare V-brake remsysteem heeft men er achteraan voor gekozen om te werken met een trommelrem.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: slechts één gebruiker maakt melding van een matige kwaliteit en vond het jammer dat er geen handleiding met instructies werd meegeleverd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Ks Cycling Fiets 26 inch fully-mountainbike Bliss 47 cm

 

Net zoals de eerste mountainbike uit dit rijtje, zul je zien dat ook dit exemplaar afkomstig blijkt van het bekende en sterk gewaardeerde merk KS Cycling. De mountainbike wordt gekenmerkt door een stalen Y-vormig geveerd frame van maar liefst 47 cm, wat de fiets geschikt maakt voor een maximale lichaamslengte van 168 cm. Hij wordt overigens aangevuld met stevige 26 inch wielen waardoor je je makkelijk op de meest oneffen terreinen kunt begeven.

De mountainbike wordt, net zoals de vorige 2 exemplaren, aangedreven door middel van de ketting en kent maar liefst 21 versnellingsmogelijkheden. Zowel voor- als achteraan heeft men ervoor gekozen om te werken met een mechanische schijfrem. Dit alles wordt jou overigens aangeboden tegen een mooi en betaalbaar prijskaartje.

Een blik op de online reviews toont aan dat er tot op heden nog maar 1 koper een reactie heeft geplaatst. Jammer genoeg blijkt de klant niet 100% tevreden aangezien de mountainbike beschadigd geleverd werd. Het is niet duidelijk de koper contact heeft opgenomen met het bedrijf om een nieuw exemplaar te ontvangen. Laat je dus niet gelijk afschrikken.

 

Voordelen:

Frame: het frame, overigens uit staal vervaardigd, wordt gekenmerkt door een Y-vorm en blijkt geveerd. Daarnaast is het frame ruim 47 cm.

Remsysteem: de mountainbike is voor- én achteraan uitgerust met een krachtige doch veilige mechanische schijfrem.

Handig in gebruik: je geniet een handige kettingaandrijving alsook de mogelijkheid om gebruik te maken van 21 versnellingen.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: jammer genoeg heeft de kwaliteit van deze mountainbike niet elke koper kunnen overtuigen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Mbm Fat X Mountainbike Jongens 44 cm Versterkt oversized MTB stalen frame

 

Mag het allemaal ietsje meer zijn dan lijkt de MBM Fat X fatbike mountainbike misschien wel wat voor jou. Hij wordt gekenmerkt door een versterkt oversized frame van 44 cm dat volledig uit duurzaam staal is vervaardigd. Dit ontwerp wordt aangevuld met een stel brede stevige banden van 26 inch alsook een stel krachtige schijfremmen voor- én achteraan.

Qua aandrijving mogen we ook bij deze mountainbike rekenen op de ketting. Hierbij wordt jou de mogelijkheid aangeboden om te schakelen tussen maar liefst 7 versnellingen. Deze fatbike is één van de betere mountainbikes uit het rijtje die speciaal voor jongens en meisjes op de markt werd gebracht.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven omtrent de gebruikservaringen aangezien er nog geen reviews werden geplaatst. Het is mogelijk dat het om een vrij recente fiets gaat die nog maar net in het assortiment is opgedoken. Daarnaast kan ook het hogere prijskaartje misschien evenwel een mogelijke verklaring zijn.

 

Voordelen:

Framemaat: het stalen frame wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van 44 cm wat hem geschikt maakt voor jongens en meisjes.

Versnellingen: de mountainbike is uitgerust met 7 Shimano STI versnellingen waartussen je probleemloos kunt schakelen.

Remsysteem: er wordt, zowel voor- als achteraan gebruik gemaakt van mechanische schijfremmen. De remgrepen zijn overigens vervaardigd uit aluminium.

 

Nadelen:

Geen vering: ben je van plan om deze fatbike mountainbike aan te kopen, besef dan wel dat hij geen vering heeft

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Conway MLC 829 MTB Hardtail Framemaat 43cm Wielmaat: 29 inch

 

We kunnen deze top 5 vervolgens afsluiten met de Conway mountainbike die gekenmerkt wordt door een stevig doch lichtgewicht frame van 48 cm, vervaardigd uit carbon. Hij wordt aangevuld met een stel stevige wielen van maar liefst 29 inch, wat de mountainbike geschikt maakt voor volwassen mannen en vrouwen.

Net zoals bij de vorige exemplaren uit dit rijtje, wordt ook deze mountainbike aangedreven door de ketting. Echter is de Conway MLC 829 MTB wel degelijk voorzien van een vering en maar liefst 20 versnellingen. Bovendien wordt zowel voor- als achteraan gebruik gemaakt van een veilige en nauwkeurige hydraulische schijfrem wat deze mountainbike dermate geschikt maakt voor marathons en/ of cross country wedstrijden.

Ook hier moeten we jammer genoeg vaststellen dat er nog geen reacties werden geplaatst. Het betreft echter wel een wedstrijd mountainbike dus misschien zou dat een mogelijke verklaring kunnen zijn.

 

Voordelen:

Wielen: de mountainbike is voorzien van duurzame Schwalbe wielen van 29 inch die geschikt zijn voor gebruik op bijzonder oneffen terrein.

Frame: hij blijkt uitgerust met een hardtail carbon frame dat maar liefst 48 cm groot blijkt te zijn. Duurzaam en licht van gewicht en bijgevolg geschikt als wedstrijdfiets.

Handig in gebruik: de mountainbike maakt gebruik van een ketting aandrijving en biedt maar liefst 20 versnellingen aan. Dit wordt aangevuld met een krachtige hydraulische schijfrem voor- én achteraan.

 

Nadelen:

Prijzig: je zult zien dat het prijskaartje hier meteen een heel pak hoger ligt dan het gemiddelde.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

Sprint Interbike Maverick Mountainbike

 

Deze mountainbike met 26 inch bandenmaat heeft een frame van aluminium en beschikt over 21 versnellingen. De fiets is voorzien van een achtervering en is uitgerust met V-Brake remmen aan de voor- en achterkant.

De voorvork van de fiets is gemaakt van staal en het product is voorzien van een bel zodat je wandelaars kunt waarschuwen. De fiets weegt 18 kg en heeft reflectoren in het voor- en achterwiel voor extra veiligheid in het verkeer.

Momenteel heeft deze mountainbike aanbieding nog maar één beoordeling ontvangen maar het advies van de koper is positief. De fiets is van goede kwaliteit en is handig in gebruik. Het ontwerp valt bij de koper ook in de smaak.

Ben je op zoek naar een duurzame en degelijke mountainbike? Dan kan het alvast een bijzonder goed idee zijn om dit exemplaar van het bekende merk Sprint Interbike even onder de loep te nemen. De mountainbike wordt positief beoordeeld waardoor we vermoeden dat heel wat gebruikers het ook als veruit het beste merk beschouwen.

 

Voordelen

Materiaal: het frame van deze mountainbike is vervaardigd uit bijzonder duurzaam en lichtgewicht aluminium. De voorvork van deze fiets is echter vervaardigd uit duurzaam staal.

Gebruiksgemak: de mountainbike wordt gekenmerkt door een bandenmaat van 26 inch en biedt de mogelijkheid om tussen maar liefst 21 versnellingen te schakelen.

Veiligheid: de fiets is niet alleen voorzien van V-Brake remmen aan de voorkant maar ook aan de achterkant. Verder zorgen de reflectoren voor nog net iets meer zichtbaarheid in het toch wel drukke verkeer.

 

Nadelen

Design: het is mogelijk dat het design misschien niet bij iedereen in de smaak valt.

 

 

Ks Cycling Fiets 26 inch Fully-Mountainbike Slyder

 

De Slyder van Ks Cycling heeft een 26 inch bandenmaat en beschikt over een wit frame met zwarte onderdelen. De 21 versnellingen van de mountainbike kun je eenvoudig bedienen via de SRAM-schakels. Het product is uitgerust met V-brakes die zorgen voor een optimale remming.

Het frame van de mountainbike is volledig geveerd voor een optimale controle op oneffen terrein. De voorvork en het frame zijn gemaakt van staal en de fiets is geschikt voor mannen. De mountainbike weegt 17 kg.

De kopers zijn positief over de kwaliteit van de mountainbike en vinden het design mooi. Toch zijn er ook enkele minpunten terug te vinden in de reviews. Volgens een koper zijn de remmen lastig af te stellen en maakt de fiets teveel geluid.

Je kunt natuurlijk ook altijd nog kiezen voor deze unieke mountainbike die jou wordt aangeboden door het gewaardeerde merk Ks Cycling. Net zoals het vorige product heeft ook deze mountainbike een bandenmaat van maar liefst 26 inch. Laten we even op zoek gaan naar de populairste kenmerken van dit product.

 

Voordelen

SRAM-schakels: de fiets is voorzien van duurzame en degelijke SRAM-schakels waarmee je makkelijk en zonder problemen tussen de maar liefst 21 versnellingen kunt schakelen.

Veiligheid: deze mountainbike is bovendien afgewerkt met een stel stevige en krachtige V-brake remmen.

Materiaal: zowel het frame van de fiets alsook de voorvork zijn volledig vervaardigd uit duurzaam staal. Daardoor weegt de fiets ongeveer 17 kg en is deze hoofdzakelijk voor mannen geschikt.

 

Nadelen

Niet geluidloos: een kleine minderheid van de klanten is van mening dat de mountainbike toch wel bijzonder veel lawaai blijkt te maken.

 

 

Mountainbike 26 inch 18 versnellingen V-remmen Shimano

 

Net als de eerste twee producten heeft ook deze mountainbike een bandenmaat van 26 inch. De fiets is voorzien van 18 versnellingen die je makkelijk kunt bedienen via de Shimano Tourney schakeling en is uitgerust met V-remmen. De profielbanden zorgen voor een goede grip op de ondergrond.

Het stuur van de fiets heeft een breedte van 62 cm en het product beschikt over een MTB-hardtail frame. De voorvork is gemaakt van staal, de velgen van aluminium en de spaken zijn verzinkt. De mountainbike is niet voorzien van verlichting maar behoort dankzij de lage prijs tot de categorie van goedkope mountainbikes.

Het advies van de kopers is positief. De kwaliteit van de mountainbike is uitstekend en het ontwerp valt ook in de smaak. Het is een goede fiets voor mannen en het product werd snel geleverd. Je kunt de fiets bovendien in twee verschillende kleuren bestellen namelijk wit en antraciet.

Je zou natuurlijk ook altijd nog kunnen kiezen voor deze unieke mountainbike van Onux. De fiets is voorzien van een bandenmaat van maximaal 26 inch en biedt de mogelijkheid om tussen 18 versnellingen te schakelen. Of het ook de fiets met de laagste prijs is, dat valt natuurlijk nog af te wachten.

 

Voordelen

Profielbanden: de mountainbike is voorzien van een stel stevige profielbanden die niet alleen voor heel wat grip maar dus ook voor stabiliteit zorgen.

Handig in gebruik: verder is de mountainbike uitgerust met een 62 cm breed stuur, krachtige V-brake remmen en een handig MTB-hardtail frame.

Materiaal: de fiets is opgebouwd uit duurzame materiaalsoorten. Zo is de voorvork vervaardigd uit stevig staal, de velgen bestaan dan weer uit aluminium terwijl de spaken zelfs verzinkt zijn.

Prijskaartje: je zult meteen ook versteld staan van het mooie en bovenal bijzonder betaalbare prijskaartje van deze mountainbike.

 

Nadelen

Geen verlichting: houd er echter wel rekening mee dat de mountainbike niet voorzien is van enige vorm van verlichting.

 

 

Marlin Eva Fiets Vrouwen Roze

 

De Eva mountainbike met 24 inch bandenmaat is geschikt voor vrouwen en heeft een roze kleur. De fiets is voorzien van 18 versnellingen die je kunt bedienen via de Shimano Revoshift schakels. Het frame van de mountainbike is gemaakt van aluminium en de fiets heeft een gewicht van ongeveer 13,2 kg.

Ook de velgen zijn gemaakt van aluminium en de fiets is uitgerust met V-brakes voor een optimale remming. De voorvork en de zadelpen beschikken niet over vering en de stuurpen zit vast. Het product is voorzien van een bel voor extra veiligheid tijdens het fietsen.

Momenteel zijn er nog geen beoordelingen geplaatst bij dit product. Schrijf als eerste een review over deze mountainbike aanbieding om andere kopers te helpen bij de aankoop.

Ben je op zoek naar een leuke mountainbike voor dames? Dan kan dit exemplaar misschien wel een goede aanbeveling zijn. De mountainbike is afgewerkt in een bijzonder opvallende roze kleur en zal daarmee vooral dames aantrekken. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden en kenmerken van deze mountainbike.

 

Voordelen

Handig in gebruik: met een bandenmaat van maximaal 24 inch in combinatie met maximaal gewicht van 13,2 kg, is dit de ideale mountainbike voor dames.

Versnellingen: de mountainbike is voorzien van maar liefst 18 verschillende versnellingen die je zonder problemen kunt bedienen door gebruik te maken van de bijbehorende Shimano Revoshift schakels.

Mountainbike: zowel het frame alsook de velgen van deze unieke fiets bestaan volledig uit duurzaam aluminium.

 

Nadelen

Roze kleur: het is natuurlijk altijd mogelijk dat sommige dames niet echt dol zijn op de roze kleur. In dergelijke gevallen is het altijd handig om iets meer keuzemogelijkheden te hebben.

 

 

2Cycle Cobra Kinderfiets 22 inch 6-Speed

 

Deze mountainbike met 22 inch bandenmaat is voorzien van 6 Shimano-Nexus versnellingen. De fiets is geschikt voor jongens en beschikt over een goede vering op het frame en de voorvork. De fiets heeft een zwarte kleur en is geschikt voor kinderen die minimaal 1,20 meter groot zijn.

De mountainbike beschikt over handremmen en wordt zelfs geleverd met LED verlichting zodat je veilig in het donker kunt rijden. De fiets is geschikt voor kinderen van 7 tot 9 jaar, als je kind groter is dan 1,35 meter dan zal deze fiets te klein uitvallen.

Dit product is nog niet beoordeeld geweest door andere kopers. Wegens een gebrek aan reviews kunnen wij je geen advies geven over dit product. Je hebt nu wel de kans om als eerste een beoordeling te schrijven zodat je andere kopers kunt helpen.

Tenslotte kunnen we het rijtje zonder problemen afsluiten met deze unieke mountainbike kinderfiets. De fiets wordt gekenmerkt door een kleinere bandenmaat van maximaal 22 inch in combinatie met maar liefst 6 versnellingen waartussen je makkelijk en zonder problemen kunt schakelen.

 

Voordelen

Doelgroep: het is een mountainbike die bedoeld is voor jonge kinderen, die bij voorkeur minimaal 1,20 meter en maximaal 1,35 meter groot zijn.

Veiligheid: de fiets is niet alleen voorzien van een stel stevige handremmen maar wordt ook geleverd met bijbehorende LED verlichting. Zo ben je ten allen tijde goed en duidelijk zichtbaar in het verkeer.

 

Nadelen

Niet voor volwassenen: houd er rekening mee dat deze fiets helemaal niet ontworpen is om door volwassenen te worden gebruikt.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES