Beste pokerset

Laatste update: 17.06.24

 

Pokersets test van 2024

 

Ben je iemand die zo nu en dan wel kan genieten van een heerlijke partijtje poker met vrienden of familie? Dan is een unieke pokerset misschien wel het ultieme geschenk? Toch is het niet zo makkelijk om er de beste pokerset uit te pikken en dat heeft misschien vooral wel te maken met het ruime aanbod ervan. Om het voor jou allemaal iets makkelijker te laten verlopen, zijn we dan ook al op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde pokersets. Zo is onder andere gebleken dat je met de Cartamundi Texas Hold’em pokerset alvast een uniek geschenk aankoopt. Deze pokerset wordt je bovendien opgestuurd in een unieke en prachtige opbergkoffer waarin je alles na gebruik weer veilig kunt bewaren. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de unieke Tactic Pro 03092 pokerset. De set telt maar liefst 300 fiches die elk ongeveer maximaal 11,5 gram wegen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Pokerset Reviews – Top 5

 

De laatste jaren heeft poker een grote opmars gemaakt. Elk jaar zijn er meer en meer mensen die graag een potje poker spelen met vrienden en wereldwijd worden er ook grote pokertoernooien georganiseerd. Om te kunnen pokeren heb je natuurlijk een pokerset nodig. We hebben vijf topproducten opgezocht en samengevat in dit artikel. Neem een kijkje en kies er zelf de beste pokerset uit.

 

Cartamundi Texas Hold’em

 

Deze pokerset aanbieding bevat 300 chips in verschillende kleuren en twee decks speelkaarten. Je ontvangt ook een dealer-, small blind en big blind button en de spelregels om Texas Hold’em te kunnen spelen.

Al deze onderdelen worden geleverd in een stevige aluminium opbergkoffer. De set is geschikt voor beginners en gevorderden. De pokerchips hebben een gewicht van 11,5 gram.

Het advies van de kopers over deze pokerset aanbieding is positief. Alles wordt mooi geleverd in een stevige koffer die er professioneel uitziet. Je kunt deze set geven als geschenk of zelf met vrienden of familie gebruiken om te spelen. Volgens één koper werken de slotjes van de koffer niet goed.

Met deze unieke pokerset kun je met vrienden of familie van een avondje Texas Hold’em poker genieten. Toch is het een goed idee indien je de voor- en nadelen van het product even op voorhand bekijkt. Zo kun je meteen te weten komen of deze pokerset al dan niet over de laagste prijs beschikt.

 

Voordelen

Verpakking: de pokerset wordt geleverd inclusief 300 chips en uiteraard ook nog eens 2 decks speelkaarten. Verder krijg je er bij de aankoop ook nog een small blind button bij net zoals een big blind button en een dealer button.

Opbergkoffer: de opbergkoffer is vervaardigd uit bijzonder duurzaam en degelijk aluminium. Extra handig om de onderdelen na gebruik weer veilig op te bergen.

 

Nadelen

Matige kwaliteit: we merken dat één enkele koper toch niet helemaal tevreden blijkt te zijn met de sluiting van de opbergkoffer.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Tactic Pro 03092

 

Deze pro pokerkoffer is gemaakt van aluminium en bevat 300 fiches van 11,5 gram. De koffer bevat ook andere benodigdheden zoals dobbelstenen, speelkaarten en een dealer button. Het product is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar en natuurlijk ook voor volwassenen. De pokerfiches hebben verschillende kleuren.

De meeste reviews zijn positief maar er zijn ook enkele minpunten terug te vinden. De kwaliteit van de set is uitstekend en de meeste kopers vinden het ook een mooi product. De pokerset bevat vele onderdelen en de chips voelen stevig aan.

De kopers missen wel bepaalde accessoires zoals een big blind en een small blind button. Ook een speelkleed zou handig geweest zijn. Bovendien vinden sommige gebruikers het gewicht van de set te zwaar.

Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor deze unieke Tactic Pro pokerset. Het geheel wordt geleverd in een duurzame opbergkoffer die helemaal vervaardigd is uit aluminium. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zetten we de populairste kenmerken van het product hieronder alvast op een rijtje.

 

Voordelen

Verpakking: je zult merken dat de opbergkoffer niet alleen 300 pokerfiches bevat, maar verder ook enkele dobbelstenen, een handige dealer button en natuurlijk ook speelkaarten.

Leeftijdscategorie: deze pokerset wordt aanbevolen vanaf de minimum leeftijd van zo’n 14 jaar oud.

 

Nadelen

Weinig accessoires: we merken dat een kleine minderheid van de kopers het best wel jammer vindt dat er bijvoorbeeld geen small blind button werd meegeleverd. Ook een big blind button ontbreekt.

Te zwaar: een aantal andere klanten zijn dan weer van mening dat het koffertje best wel zwaar weegt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Buffalo Koffer Aluminium

 

Dit product is geschikt voor personen met een beperkt budget want het maakt deel uit van de goedkope pokersets. De koffer is gemaakt van aluminium en bevat 200 chips met een gewicht van 11,5 gram elk.

De chips hebben verschillende kleuren maar er zijn geen waarden op aangeduid. De koffer bevat verder ook nog een dealer button, dobbelstenen en twee decks speelkaarten zodat je meteen kunt beginnen met pokeren zonder extra accessoires te moeten kopen.

Volgens de kopers bevat de koffer net genoeg onderdelen om met vier of vijf personen te kunnen pokeren. Het extra deck speelkaarten is handig als reserve en alles zit mooi opgeborgen in de stevige koffer. De chips en dobbelstenen zijn ook gemaakt van stevig materiaal en het product werd heel snel geleverd.

Wil je liever niet zoveel geld spenderen maar toch zeker zijn van een duurzame en degelijke pokerset? Dan zou je kunnen opteren voor dit unieke exemplaar van Buffalo. Het is een duurzame pokerset die geleverd wordt in een stevige opbergkoffer en die ideaal is voor mensen met een beperkter budget.

 

Voordelen

Opbergkoffer: de opbergkoffer is extra handig indien je de pokerset bijvoorbeeld wilt meenemen op reis. Verder is de koffer stevig en vervaardigd uit duurzaam aluminium.

Verpakking: bij de aankoop van dit product krijg je uiteraard ook 200 chips meegeleverd die bovendien worden aangeboden in verschillende kleuren. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de meegeleverde dobbelstenen, dealer button en natuurlijk ook de speelkaarten.

Handig in gebruik: de pokerset is niet alleen bijzonder gebruiksvriendelijk maar biedt ook heel veel mogelijkheden. Zo is er voldoende mogelijkheid om een pokerset te spelen met maximaal 5 personen.

 

Nadelen

Toezicht nodig: volgens één enkele koper is toezicht toch wel aangewezen wanneer het spel door jongeren wordt gespeeld.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Buffalo DLX 500

 

Deze pokerset bevat 500 chips zodat je meteen met een groot aantal mensen kunt spelen. De chips zijn gemaakt van klei en hebben een gewicht van 13,5 gram. Ze zijn van hoge kwaliteit en hebben verschillende kleuren.

De koffer van de set bevat nog andere nuttige accessoires zoals 5 dobbelstenen, een dealer button en twee decks speelkaarten. Je kunt maximaal met 12 personen spelen, als je met meer bent dan heb je extra chips nodig.

De kopers zijn tevreden over de uitstekende kwaliteit van deze set maar missen wel een big blind en een small blind button om het spel compleet te maken. De koffer is heel stevig en de chips hebben een ideaal gewicht.

Net zoals het vorige product zul je merken dat ook deze pokerset door het bekende, en misschien dus ook wel meteen het beste merk Buffalo wordt aangeboden. Echter is het wel aan te raden om op voorhand even op zoek te gaan naar wat nu precies de kenmerkende eigenschappen ervan zijn. Hieronder alvast een overzicht.

 

Voordelen

Chips: bij de aankoop van het product zul je merken dat er meteen tot wel 500 chips worden meegeleverd. Bovendien gaat het hier om duurzame chips die vervaardigd zijn uit klei.

Verpakking: verder telt de opbergkoffer natuurlijk ook speelkaarten, een handige dealer button en meerdere dobbelstenen.

Handig in gebruik: de inhoud van de opbergkoffer laat toe om met een totaal van 12 personen een pokerset te spelen. Zo kun jij genieten van een leuke avond onder vrienden.

 

Nadelen

Te weinig toebehoren: echter laat een kleine minderheid van de kopers wel weten het jammer te vinden dat er geen small blind button en big blind button worden meegeleverd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

TecTake 402558

 

Deze pokerset bevat 300 chips van verschillende kleuren. Je kunt dit product op de website van TecTake ook kopen met 500 of zelfs 1000 chips. De chips zijn aangeduid met verschillende waarden en hebben een gewicht van ongeveer 11 gram.

De koffer is gemaakt van aluminium en kun je beveiligen via het sleutelslot. Je krijgt ook twee sleutels bij de aankoop zodat je beschikt over een reserve. De koffer bevat alle nodige accessoires om meteen te kunnen spelen zoals 5 dobbelstenen, twee decks speelkaarten en een dealer button. Je ontvangt ook spelinstructies bij het product.

Momenteel is er nog maar één koper die een review heeft geplaatst bij deze pokerset aanbieding. De koper is heel tevreden over de kwaliteit van de set en vindt de koffer ook mooi. De koffer was wel een beetje beschadigd bij de levering.

Tenslotte is er nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke pokerset van het bekende merk TecTake. De set wordt geleverd inclusief 300 chips. Indien je liever een set hebt met nog meer chips dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat het prijskaartje dan wel lichtjes kan veranderen.

 

Voordelen

Opbergkoffer: de volledige pokerset wordt geleverd in een duurzame opbergkoffer die vervaardigd is uit aluminium en die je makkelijk kunt op slot doen door middel van een sleutelslot.

Accessoires: je krijgt niet alleen de chips toegestuurd maar ook nog eens 2 decks speelkaarten net zoals enkele dobbelstenen en een dealer button.

Handleiding: de opbergkoffer is verder ook voorzien van een handig lijstje met alle spelregels.

 

Nadelen

Beschadigd: bij de levering bleek dat de opbergkoffer lichtjes beschadigd was. Desalniettemin is de klant wel tevreden over de kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Pokersets koopgids

 

Sommige mensen spelen wel graag eens een partijtje poker als ze onder vrienden zijn. Een pokerset kan dan ook best wel een leuk idee zijn als je op zoek bent naar een origineel verjaardagsgeschenk. Wanneer je op zoek gaat naar de beste pokersets dan kun je rekening houden met een aantal elementen. Zo kun je denken aan het nut, de pokerchips, de speelkaarten en de extra kenmerken en accessoires. Op die manier wordt het veel eenvoudiger om de verschillende modellen en aanbiedingen met elkaar te vergelijken. En wie weet kom je in je zoektocht wel een pokerset aanbieding tegen.

 

 

Het nut van een pokerset

Als je graag en vaak een partijtje poker speelt onder vrienden dan kan een pokerset zeker en vast een leuke aanbeveling zijn. Heel veel mensen spelen nu eenmaal zo af en toe graag eens een partijtje poker en dit kan ook heel verslavend werken. Door zelf een pokerset aan te kopen kun je bijvoorbeeld eerst thuis zo lang oefenen als nodig is om de beste speler te worden. Vervolgens kun je dan je geluk gaan beproeven in het casino en met echt geld spelen indien je dit wenst.

Toch is een pokerset uiteraard veel meer dan dat. Met een leuke pokerset kun jij de avonden onder vrienden nog net dat tikkeltje leuker maken. In combinatie met een lekker biertje en een hapje is het dan uiteraard helemaal compleet. Een poker avond onder vrienden kan ervoor zorgen dat je helemaal kunt ontspannen na een lange stressvolle dag op het werk. Toch is het belangrijk dat je niet meteen de eerste de beste pokerset aankoopt. Probeer eerst rekening te houden met een aantal elementen zodat je gerichter op zoek kunt gaan.

 

Aantal pokerchips hoef ik te kopen?

Alvorens je een pokerset wilt aankopen dan zul je uiteraard toch moeten weten wat “pokeren” precies inhoudt. Eenmaal je dit weet dan zul je uiteraard meteen ook vaststellen dat de pokerchips een belangrijke rol hebben in het spel. Om het aantal pokerchips te kunnen bepalen, is het een goed idee om na te denken over hoeveel personen zullen meespelen. Als je slechts met 3 personen speelt dan heb je namelijk niet zoveel pokerchips nodig als wanneer je met 7 personen of meer wilt spelen.

Met 3 tot 5 spelers heb je zeker voldoende met ongeveer 300 pokerchips. Wanneer je met 10 personen of meer pokert dan kun je een pokerset kiezen waar er tot wel 1000 pokerchips geleverd worden. De pokerchips zullen verschillende kleuren hebben waaronder rood, blauw en groen. Zo kun je de verschillende bedragen duidelijker waarnemen. Een pokerchip weegt amper 11 gram en is dus vrij licht en gemakkelijk en vooral snel te hanteren.

 

Welke speelkaarten worden er geleverd

Bij het aankopen van een gloednieuwe pokerset is het natuurlijk dat je naast de pokerchips ook aandacht besteedt aan de speelkaarten. Zo bestaat een pokerset uit heel wat verschillende speelkaarten maar worden deze niet altijd allemaal meegeleverd. Het is uiteraard een voordeel om een zo compleet mogelijke pokerset aan te kopen. Meestal wordt op de opbergdoos weergegeven wat de inhoud ervan is maar dit is jammer genoeg niet altijd het geval.

Daarom willen wij jou zeker aanraden om ook even de online reviews van de klanten op het net te raadplegen. Daar kun je heel wat advies en ervaringen vinden over allerlei verschillende pokersets. Op die manier weet jij al of een bepaald model echt wel de moeite waard is of juist niet. Bovendien kun je op die manier ook een duidelijk onderscheid maken tussen de goedkope pokersets en dan de modellen die iets duurder zijn van prijs.

Extra kenmerken en accessoires

Wanneer je een pokerset aankoopt dan is het natuurlijk aan te raden om een zo compleet mogelijke set aan te schaffen. Dit wil zeggen een set waar je pokerchips, speelkaarten, dobbelstenen en een dealer button erbij krijgt. Als je de stukken achteraf nog apart hoeft aan te kopen, zul je bijna altijd duurder uitkomen dan wanneer je de volledige set in het geheel aankoopt. Sommige sets bevatten pokerchips waar men de waarde op genoteerd heeft. Bij andere modellen wordt de waarde helemaal niet weergegeven.

Verder is het ook altijd een goed idee om een set aan te kopen waar je er een opbergkoffer bij krijgt. Op die manier kun je de powerset volledig opbergen na gebruik. Dit is uiteraard ook veiliger want zo zul je geen kleine onderdelen verliezen. Wanneer je deze koffer dan nog kunt afsluiten door middel van een sleutelslot dan is het helemaal top.

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES