Beste voetbaltafel

Laatste update: 19.07.24

 

Voetbaltafels test van 2024

 

Ben je nog steeds op zoek naar het perfecte geschenk voor de verjaardag of communie van je kindje? En heb je al vaker gemerkt dat hij of zij echt wel dol is op alles wat met voetballen te maken heeft? Dan kan het misschien een goed idee zijn om te kiezen voor één van de beste voetbaltafels? Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zetten we de 3 topproducten alvast even op een rijtje. Zo kun je kiezen voor de Merkloos Voetbaltafel die ideaal is voor mensen met een beperkt budget of wanneer je gewoon op zoek bent naar een goedkoop exemplaar. Je kunt natuurlijk ook nog altijd kiezen voor de BuckShot Black Woodcounters voetbaltafel. Indien je op zoek bent naar een imposante voetbaltafel met een opvallend design, dan is dit misschien wel hét product waar jij naar op zoek bent.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Voetbaltafel Reviews – Top 5

 

 

Met een voetbaltafel kun je vanaf nu elk feestje net dat tikkeltje leuker maken voor zowel kinderen als volwassenen. Je zult versteld staan van het ruime gamma aan voetbaltafels dat er momenteel op de markt beschikbaar is. Wij hebben daarom een lijst gemaakt van 5 topproducten door ons te baseren op de reviews en de gebruikerservaring van de klanten. Neem gerust een kijkje en kies er de beste voetbaltafel uit. Wie weet zit er zelfs wel een voetbaltafel aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Merkloos Voetbaltafel

 

Indien je liever niet zoveel geld wenst te spenderen of een beperkter budget hebt dan kunnen wij jou deze voetbaltafel zeker aanraden. Het behoort gezien de lage prijs zeker en vast tot de goedkope voetbaltafels.

De voetbaltafel heeft een afmeting van 119 x 61 x 81 cm en is dus niet compact maar ook niet vrij groot waardoor je ze gemakkelijk kunt plaatsen. De tafel weegt ongeveer 20 kg en kun je dus vrij eenvoudig verplaatsen indien je dit wenst. Deze voetbaltafel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Eén enkele koper laat weten dat het toch best een hele klus is om de voetbaltafel helemaal in elkaar te zetten. Toch is de meerderheid overwegend positief. Zo geven heel wat kopers een positief advies over de goede kwaliteit en het leuke ontwerp van deze voetbaltafel.

Ben je op zoek naar een leuk verjaardagsgeschenk voor je kindje? Dan heb je misschien wel al deze voetbaltafel in overweging genomen. Prijs-kwaliteit is het een uitstekende aankoop. Toch loont het de moeite om de populairste kenmerkende eigenschappen eens even op een rijtje te plaatsen.

 

Voordelen

Prijskaartje: in vergelijking met sommige andere voetbaltafels, is het mogelijk dat dit product wel eens over de laagste prijs beschikt.

Formaat: het is een vrij grote voetbaltafel met een totale afmeting van maar liefst 119 x 61 x 81 cm.

Handig in gebruik: ondanks het vrij grote formaat weegt deze unieke voetbaltafel niet meer dan 20 kilogram. Dit maakt het dan ook behoorlijk eenvoudig om de tafel op te tillen en te verplaatsen.

Leeftijdscategorie: vanwege de kleine onderdelen wordt deze voetbaltafel aangeraden aan kindjes met een minimale leeftijd van 6 jaar oud.

 

Nadelen

Installatie: volgens één enkele gebruiker kost het toch heel wat tijd en moeite om deze prachtige voetbaltafel te monteren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. BuckShot Black Woodcounters

 

Voor deze voetbaltafel van het merk Buckshot heb je maar best een iets groter budget voorzien. Het is namelijk iets duurder in vergelijking met het voorgaande product.

Deze voetbaltafel is vrij groot en weegt maar liefst 60 kg. Het onderstel is gemaakt uit massief Mdf net zoals ook de zijkanten uit dubbelwandig Mdf gemaakt zijn. Het speelveld van dit product werd afgewerkt met oplopende hoeken. De spelers van beide partijen zijn dan weer uit stevige en duurzame gegoten plastic vervaardigd.

We merken dat de overgrote meerderheid van de kopers deze voetbaltafel duidelijk weet te waarderen. Het is niet alleen duurzaam maar ook kwalitatief zeer sterk en het staat garant voor eindeloos speelplezier. Volgens één gebruiker blijven de dopjes niet altijd op het uiteinde van de stangen zitten.

Je zou natuurlijk ook altijd nog voor deze unieke voetbaltafel kunnen kiezen. Dit product wordt jou aangeboden door het, misschien wel beste merk Buckshot. Vanwege het grote formaat is dit exemplaar echt geschikt voor mensen die over net iets meer ruimte in huis beschikken.

 

Voordelen

Materiaal: je zult merken dat een groot deel van deze voetbaltafel, zoals het onderstel en de zijkanten, vervaardigd zijn uit bijzonder duurzaam en kwalitatief dubbelwandig Mdf. De spelers zijn gemaakt uit gegoten plastic.

Handig in gebruik: verder zul je vrijwel meteen kunnen vaststellen dat de hoeken van deze voetbaltafel oplopend zijn.

 

Nadelen

Gewicht: de tafel heeft een totaal gewicht van wel 60 kilogram en is dus misschien niet altijd even makkelijk op te tillen en te verplaatsen.

Budget: indien je interesse hebt in de aankoop van deze voetbaltafel dan zul je jammer genoeg rekening moeten houden met het hogere prijskaartje ervan.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Cougar Scorpion Kick

 

Met de Scorpion Kick voetbaltafel van het merk Cougar mag jij er zeker van zijn dat je kinderen zich urenlang kunnen bezighouden. Zo kun jij ondertussen probleemloos andere activiteiten uitvoeren.

Dit model meet ongeveer 121 x 61 x 81 cm en weegt 27 kg. Het is zelfs mogelijk om de voetbaltafel helemaal in elkaar te klappen. Dit maakt het iets eenvoudiger om de tafel na gebruik ergens op te bergen of zelfs mee te nemen naar een verjaardagsfeestje.

Op dit moment is er nog maar één enkele beoordeling geplaatst toch merken we dat de koper helemaal tevreden is over deze voetbaltafel. Het is niet alleen van een goede kwaliteit maar het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Daarnaast staat het garant voor urenlang speelplezier.

Door te kiezen voor deze unieke voetbaltafel van het sterk gewaardeerde merk Cougar, kies je niet alleen voor kwaliteit en degelijkheid maar tegelijk ook voor heel wat uurtjes speelplezier. Om te weten te komen of dit product al dan niet aan jouw verwachtingen voldoet, is het handig om de voor- en nadelen ervan even te bekijken.

 

Voordelen

Formaat: je zult merken dat de voetbaltafel over een totale afmeting van maar liefst 121 x 61 x 81 cm beschikt.

Gewicht: het maximale gewicht van de voetbaltafel bedraagt niet meer dan 27 kilogram waardoor het meteen een pak eenvoudiger is om de tafel op te tillen en te verplaatsen.

Comfort: indien je de tafel wenst op te bergen na gebruik, dan is het handig om te weten dat er een mogelijkheid is om dit product dicht te klappen. Zo bespaar je heel wat opbergruimte en kun je de tafel ook makkelijker verplaatsen.

 

Nadelen

Prijskaartje: ondanks het feit dat er voorlopig alleen maar positieve reacties zijn geplaatst, is het mogelijk dat de prijs voor sommige kopers misschien net iets te duur is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Buffalo „sport” met Telescopische St.

 

Ben je een echte Buffalo fan? Dan hoef je zeker deze voetbaltafel van Buffalo eens te bekijken. Uiteraard is het niet meteen de goedkoopste tafel maar ook zeker niet de duurste.

De tafel heeft een afmeting van 122 x 61 x 81 cm en is daardoor ideaal voor de jeugd. Bovendien weegt dit model amper 25 kg en is dus gemakkelijk te verplaatsen van de ene ruimte naar de andere. Deze voetbaltafel kun je ook uitstekend gebruiken om gelijk welk kinderfeestje net dat tikkeltje leuker en aantrekkelijker te maken.

We merken dat de meningen bij deze voetbaltafel toch eerder verdeeld zijn. Zo zijn er een aantal gebruikers die vinden dat de tafel toch net iets te veel kleine elementen bevat. Bovendien zou het er niet helemaal hetzelfde uitzien als op de foto beloofd werd. Andere kopers zijn dan weer wel tevreden over de goede kwaliteit ervan en het leuke ontwerp.

Ben je werkelijk dol op alles wat met Buffalo te maken heeft? Dan kunnen wij jou alvast aanraden om deze unieke voetbaltafel even grondig onder de loep te nemen. De voetbaltafel heeft dan ook heel wat kenmerkende eigenschappen die aan Buffalo doen denken. Hieronder alvast een selectie van de belangrijkste factoren.

 

Voordelen

Formaat en gewicht: deze unieke voetbaltafel is gezegend met een totale afmeting van maar liefst 122 x 61 x 81 cm in combinatie met een totaal gewicht van maximaal 25 kilogram.

Materialen: de voetbaltafel is vervaardigd uit bijzonder stevig en duurzaam hout dat best wel tegen een stootje kan.

Verpakking: de verpakking telt natuurlijk niet alleen de voetbaltafel maar tegelijk ook een hardware, een handleiding en zelfs 2 voetballen.

 

Nadelen

Kleine onderdelen: volgens een enkele koper zou het product toch enkele kleine onderdelen tellen die niet zo veilig zijn voor jonge kindjes.

Niet waarheidsgetrouw: een andere klant is van mening dat de voetbaltafel er in het echt toch wel iets anders uitziet dan het product dat op de afbeelding wordt afgebeeld.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Garlando F-Zero

 

Deze voetbaltafel van het merk Garlando ziet er niet alleen heel erg leuk en stijlvol uit, ze staat ook nog eens garant voor urenlang speelplezier. Bovendien is het model ideaal voor mensen die nog niet zoveel ervaring hebben in het spelen van tafelvoetbal.

De tafel is uitgerust met telescopische stangen die helemaal niet uitsteken. Op die manier wordt gedacht aan de veiligheid van jonge spelertjes. De buitenkant heeft een kersenhouten kleur en de spelers kun je herkennen aan het rode en blauwe team.

Momenteel zijn er bij dit product nog geen beoordelingen geplaatst. Daardoor vermoeden wij dat het misschien wel eens om een vrij nieuwe voetbaltafel zou kunnen gaan. Laat je hierdoor dus zeker niet afschrikken want misschien is dit model wel wat je zoekt.

Tenslotte is er nog de optie om te kiezen voor deze unieke voetbaltafel van het al dan niet bekende merk Garlando. Om te weten te komen of dit product aan de verwachtingen zou kunnen voldoen, loont het alvast de moeite om de voor- en nadelen ervan even grondig op een rijtje te plaatsen.

 

Voordelen

Comfort: je geniet van de aanwezigheid van handige telescopische stangen die dus als het ware niet uit de voetbaltafel steken. Extra handig en veilig indien je kleine kindjes hebt rondlopen.

Materiaal: het is een duurzame voetbaltafel die vervaardigd is uit een combinatie van diverse materiaalsoorten. Denk maar aan hout, metaal en kunststof.

 

Nadelen

Zelf monteren: het is belangrijk om te beseffen dat je het grootste gedeelte van de voetbaltafel thuis nog zelf in elkaar zult hoeven te steken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Voetbaltafels koopgids

 

Ben je nog steeds op zoek naar het ideaal kado voor je kind. Dan kun je misschien uitkijken naar één van de beste voetbaltafels. Tegenwoordig heb je heel veel keuze en daardoor is het niet altijd makkelijk om meteen te weten welk product nu het beste is. Wij willen jou daarom helpen. Het is een aanbeveling om rekening te houden met verschillende factoren zoals het prijskaartje, het gebruiksgemak, de mogelijkheden, het formaat en de locatie. Wie weet kun je zo wel een leuke voetbaltafel aanbieding spotten.

 

 

Wat is een voetbaltafel et gebruiksgemak

 

Wanneer je op zoek gaat naar een leuke voetbaltafel voor je kind dan zul je merken dat er heel wat keuze op de markt is. Sommige gebruikers zullen misschien ook spreken over een tafelvoetbaltafel. Dat komt omdat het eigenlijk een rechthoekig gevormde tafel is die gewoon erg hard lijkt op een standaard voetbalveld. Je zult dus merken dat er 2 teams aanwezig zijn en het is de bedoeling dat uiteindelijk 1 team de winnaar wordt. Dit is uiteraard het team dat de meeste goals maakt.

Het is belangrijk om niet zomaar het eerste het beste exemplaar aan te kopen. Probeer eerst even zoveel mogelijk verschillende modellen met elkaar te vergelijken alvorens je een besluit neemt. Je zult merken dat de voetbaltafels heel erg divers kunnen zijn. Niet alleen qua design maar ook qua materialen en formaat. Ga dus niet overhaast te werk en neem vooral je tijd om zoveel mogelijk voetbaltafels te bekijken.

 

 

Het type voetbaltafel

 

Het is wel duidelijk dat er verschillende soorten voetbaltafels te vinden zijn. Afhankelijk van je wensen en je eisen kun je kiezen voor een standaard exemplaar. Deze standaard voetbaltafel is er eentje zoals iedereen die wel kent. Het is een vrij grote voetbaltafel die voorzien is van een stevig en duurzaam frame. Het is niet echt gemakkelijk te verplaatsen doordat het vaak zwaar weegt. Houd er rekening mee dat je dit exemplaar niet meteen tussen de goedkope voetbaltafels zult vinden.

Je hebt daarnaast ook de keuze voor een tafelblad model. Dit exemplaar is veel makkelijker te verplaatsen doordat het niet zoveel weegt. Je kunt het gewoon bovenop een normale tafel leggen. Dit maakt het ook erg handig wanneer de kindjes eventjes willen spelen. Je hoeft gewoon het product op een lagere tafel te plaatsen. Je hoeft het ook minder duur te betalen in vergelijking met het standaard model.

 

 

Nieuw of tweedehands

 

Het zal niet verwonderen dat er ook een verschil in prijs kan zijn. Dit heeft vooral te maken met de diverse soorten voetbaltafels die er momenteel aangeboden worden. Het is natuurlijk goed dat er momenteel zoveel keuze is, maar het zorgt ook voor heel wat verschillende prijsklassen. Het is daarom een goed idee om voor jezelf even na te denken waar je precies naar op zoek bent.

Ben je van plan om de voetbaltafel als een soort van decoratiestuk in de woonkamer te plaatsen? Of ben je toch van plan om de voetbaltafel regelmatig te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een compleet nieuwe voetbaltafel of toch een tweedehands model. Probeer hierbij ook zeker te letten op eventuele aanbiedingen.

 

 

Afmetingen en de locatie van de tafel

 

In je zoektocht naar de ideale voetbaltafel zul je merken dat je ook rekening zult moeten houden met het formaat. Hierbij zijn er verschillende elementen waar je van te voren even hoeft over na te denken. Ben je op zoek naar een voetbaltafel die je in de kroeg kunt plaatsen dan mag dit een groter exemplaar zijn. Ben je eerder op zoek naar het ideale kado voor je kinderen dan kijk je best uit naar een kleine voetbaltafel die voldoende laag is.

Om het formaat van de voetbaltafel te bepalen, is het ook belangrijk om te letten op de locatie. Zoals we eerder hebben gezegd, heb je in de kroeg iets meer ruimte om een voetbaltafel te plaatsen. Wanneer je op een klein appartementje woont dan heb je maar liever een iets kleinere voetbaltafel. Op die manier hoef je niet de volledige ruimte helemaal vol te plaatsen met enkel en alleen de voetbaltafel.

 

 

Veiligheidsoverwegingen en andere kenmerken

 

Tot slot is het ook belangrijk om even na te denken over de veiligheidsoverwegingen van de voetbaltafel. Dit lijkt misschien heel nutteloos maar dit is het werkelijk niet. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een voetbaltafel voor jouw kinderen dan is het belangrijk dat deze voetbaltafel goed is afgewerkt. Probeer erop te letten dat er geen scherpe hoeken of kantjes aan zijn. Op die manier is de kans dat je kind zich pijn doet ook veel kleiner.

Daarnaast zul je merken dat sommige voetbaltafels iets meer mogelijkheden en opties aanbieden in vergelijking met andere voetbaltafels. Uiteraard zul je deze ook iets duurder betalen. Toch is het best wel handig wanneer je een voetbaltafel koopt die voorzien is van een beschermhoes. Na het spelen kun je dan de hoes over de tafel plaatsen en op die manier blijft de voetbaltafel zoveel mogelijk beschermd.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES